dogukancyr
Forum Sakini

Hızlı Video Yükle — İzle — Screen_Recording_20230413_155134_WhatsApp.mp4

Hızlı Video Yükle — İzle — VID-20230413-WA0012.mp4

Solunum sıkıntısı var bence dışkısı ne durumda doksisiklin içeren bir antibiyotik temin edebilirsiniz hocalarımız görünce onlarda cevap verirler geçmiş olsun![]()
Hızlı Video Yükle — İzle — Screen_Recording_20230413_155134_WhatsApp.mp4
video.hizliresim.com
![]()
Hızlı Video Yükle — İzle — VID-20230413-WA0012.mp4
video.hizliresim.com
Cok teşekkür ederim.Antibitotiği nerden temin edebilirim.Dışkı durumu çok şaşırttı ilk defa böyle bir dışkı görüyorum.Solunum sıkıntısı var bence dışkısı ne durumda doksisiklin içeren bir antibiyotik temin edebilirsiniz hocalarımız görünce onlarda cevap verirler geçmiş olsun![]()
Yemesi içmesi gayet iyi hocam.Baya da hareketli.Kuş 10 gündür bizde.Son 1 haftadır bu tarz sesler çıkartıyor.Merhaba , kuşun yemesi içmesi nasıl
Solunum yolu enfeksiyonu olabilir gibi geldi bana
Kuş henüz Yavru ne zamandır sizde ne ne zamandır bu halde
Veterinerde bulabilirsinizCok teşekkür ederim.Antibitotiği nerden temin edebilirim.Dışkı durumu çok şaşırttı ilk defa böyle bir dışkı görüyorum.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Dışkısı ne durumda peki bana çok garip geldiBence kuş üşütmüş. Ortam ısısını bir iki derece arttırıp bağışıklığını kuvvetlendiriniz. Burun içi tıkalı ise temizlenebilir. Bir kaç güne toparlamazsa solunum ilacı gerekebilir
ge-oralın kullanımı nasıl hocamİshal olmuş. Elektrolit vermelisiniz + probiyotik. Eczaneden geçici kullanım için ge-oral alınabilir (elektrolit için).
ge-oralın kullanımı nasıl hocam
Çokk teşekkür ederim hocam. Bu durumdayken kaç günde bir vermem gerekiyor baktım göremedim konudaGe-Oral İnceleme
Selam, Bugün sizler için, arada kullandığım ve yeniden işim düştüğü için aldığım bir elektrolit markasının ürün incelemesini yapacağım. Herkes biliyordur Ge-Oral'ı. Eczanelerde çok rahatlıkla bulabiliyorsunuz. 6,5 tl gibi bir fiyatı var. Bir paketten iki poşet çıkıyor. İçeriği her ne kadar...iyikus.com
Sadece 2 gün üst üste verin hocam. Toparlamaz ise solunum yollarıyla alakalı bir ilaca başvurulabilir. Isıyı arttırmayı unutmayalım.Çokk teşekkür ederim hocam. Bu durumdayken kaç günde bir vermem gerekiyor baktım göremedim konuda
Hocam ge-oral 2 günde kesti ishali çok teşekkür ederiz sıcaklığı arttırdım ama hâla nefes sesi aynı ve nefes alıp verirken çok kıpırdıyor.Sadece 2 gün üst üste verin hocam. Toparlamaz ise solunum yollarıyla alakalı bir ilaca başvurulabilir. Isıyı arttırmayı unutmayalım.
Tamamdır hocam bir video daha ekledim daha kötü oldu izlediniz mi onuİshalinin toparlanmasına sevindim. En iyisi bir solunum ilacı başlayın hocam. Doksisiklin etken maddeli her ilaç olur. Doksimis gibi.
Çok teşekkürler hocam sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın doksisiklini direkt veterinerden temin edebilirim değil mi2. videoyu diyorsunuz değil mi? İzledim, ona göre yorum yaptım
Evet hocam. Zirai ilaç satan yerlerde de bulunabiliyorÇok teşekkürler hocam sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın doksisiklini direkt veterinerden temin edebilirim değil mi