dogukancyr
Forum Sakini

Hızlı Video Yükle — İzle — Screen_Recording_20230413_155134_WhatsApp.mp4

Hızlı Video Yükle — İzle — VID-20230413-WA0012.mp4

Hocam temin ettim doksisiklini 2.5 ml şeklinde şırınga halinde verdi veteriner.5 gün üst üste orta boy suluğun yarısına 0.5 ml olacak şekilde koy dedi.Benim suluk 200 ml çeyreğine kadar doldurup yani yaklaşık 50 ml suya 0.5 ml doksisiklin ekledim sıkıntı yok değil mi?Evet hocam. Zirai ilaç satan yerlerde de bulunabiliyor
Hayır sorun olmayacaktır. 75,100 ml de uygun olur su miktarıHocam temin ettim doksisiklini 2.5 ml şeklinde şırınga halinde verdi veteriner.5 gün üst üste orta boy suluğun yarısına 0.5 ml olacak şekilde koy dedi.Benim suluk 200 ml çeyreğine kadar doldurup yani yaklaşık 50 ml suya 0.5 ml doksisiklin ekledim sıkıntı yok değil mi?
19 Nisan 2023 4 gündür doksisiklin kullanıyorum hocam herhangi bir değişiklik olmadı devam edeyim mi?Hayır sorun olmayacaktır. 75,100 ml de uygun olur su miktarı
6 güne tamamlayıp bırakın hocam. Bir miktar kuyruk atması kabul edilebilir. Solunumdan gelen ses yok gibi neredeyse19 Nisan 2023 4 gündür doksisiklin kullanıyorum hocam herhangi bir değişiklik olmadı devam edeyim mi?
Tamamdır hocam çok teşekkürler6 güne tamamlayıp bırakın hocam. Bir miktar kuyruk atması kabul edilebilir. Solunumdan gelen ses yok