Kuşum nefes alırken ses çıkarıyor

mizumono

iyikus.com Üyesi
Merhabalar. Dün akşamüstü fark ettim, yaklaşık 1 yaşındaki dişi muhabbet kuşumdan hırıltılı bir inlemeye benzer ses çıkıyor. Bunu ağzını açmadan yapıyor. Hareketinde bir sorun yok, yemini de yiyor. Dün fark ettiğimde endişelendim fakat sonrasında o ses kesildi. Bugün ise tekrar başladı. Forumlarda benzer konulara ilişkin yazılanları okudum, soğuk algınlığını nedeni olabilirmiş ama sahiden hiçbir şekilde ihmal etmedim, kuşlarımın kaldığı oda kaloriferli ve genelde üzerlerini de örterim hava soğuk olduğunda. Yani cereyanda kalması falan imkansız fakat bilemiyorum başka nedeni ne olabilir. Kuşun videosunu da ekledim, buyrun
Ve elimde doksisiklin etken maddeli ilaç olarak vmd doxy var, faydalı olur mu bu kullanım için? Dozajı hakkında bilgisi olan var mıdır?

Merhaba, bu tarz inlemeli viklemeler genelde solunum yolu sorunlarıyla bağlantılı ancak bu sesi çıkartırken atan bir kuyrukla destekli oluyor. Bu nedenle tam solunum sorunumu emin olamasam da henüz hafif bir seviyede olabilir. Arkadaşlarımızda yorum bıraksın mutlaka ama şu aşamada vitamin içeriği de olan vitaform gibi bir ürün iş görebilir gibi geldi bana.

Merhaba, bu tarz inlemeli viklemeler genelde solunum yolu sorunlarıyla bağlantılı ancak bu sesi çıkartırken atan bir kuyrukla destekli oluyor. Bu nedenle tam solunum sorunumu emin olamasam da henüz hafif bir seviyede olabilir. Arkadaşlarımızda yorum bıraksın mutlaka ama şu aşamada vitamin içeriği de olan vitaform gibi bir ürün iş görebilir gibi geldi bana.
Teşekkür ederim, vitaformu nereden temin edebilirim?

Veterinerlerden ya da satışını yapan zirai ilaç satan yerlerden bulunabilir. Bazen facebook üzerinden satanlarda oluyor. Vitaform diye aratın. Bulamazsaniz doksimis de olabilir

ben olsam vakit kaybetmeden doksisiklin etken maddeli antibiyotik başlarim. doğanay hoca'nın yazdığı vitaform da işinizi görür

elinizdeki vmd-doxy doksisiklin içerir, ancak kaçak ithalat ürünüdür, içeriği problemli olabilir

ben olsam vakit kaybetmeden doksisiklin etken maddeli antibiyotik başlarim. doğanay hoca'nın yazdığı vitaform da işinizi görür

elinizdeki vmd-doxy doksisiklin içerir, ancak kaçak ithalat ürünüdür, içeriği problemli olabilir
Teşekkür ederim.
Bugün o sesi çıkarmıyor, dün de fark ettim genelde elime aldığımda ve çok sık nefes aldığı zamanlarda bu sesi çıkartıyor. Sanırım henüz başlangıç? Peki ilacı nasıl uygulamaliyim, suluğa kaç damla yeterli gelir? Kaç gün sürmeli tedavi?

Geri