Kuşum nöbet geçiriyor

Mehmet M

Yeni Üye
Önce hapşırdığı ve dışkı rengi turuncu kahverengi olduğu için 5 gün augmentin vermiştim ve dışkısı düzelmişti. Bunun üzerinden 5 gün falan geçmiştir ama hapşırmaya devam etti. Bugünse aniden sağa sola çarpmaya ,özellikle sol ayağı kasılmaya başladı. Videodaki gibi başını çeviriyor. Ne olduğunu anlamadım yardım edin lütfen

Ekli dosyalar

Bu tarz kafa hareketleri çok nedenli hocam. Göz sorunları, tüy döneminin şiddeti ya da enfeksiyon kaynaklı olabilir. Mutlaka veteriner görmeli

Bu tarz kafa hareketleri çok nedenli hocam. Göz sorunları, tüy döneminin şiddeti ya da enfeksiyon kaynaklı olabilir. Mutlaka veteriner görmeli
Hocam 2 gün önce başka bir kuşum öldü. Onda anüsten kan geldi kanlı ishal değil direk kan. Veterinere götürdük oksijen verdikten sonra felç oldu öldü.öncesinde hiçbir sıkıntı yoktu ne hapşırma ne dışkı

başını çevirmesinin nedenini bilemem ancak dışkıya bakarak kuşunuz çok agır enfeksiyon geçiriyor.

augmentin kısmen iyi geldiyse bactrim, baytril gibi ilaçlar denenebilir ancak doğanay hocanin yazdıği gibi uzman veteriner bulabilirseniz iyi olur

Hocam 2 gün önce başka bir kuşum öldü. Onda anüsten kan geldi kanlı ishal değil direk kan. Veterinere götürdük oksijen verdikten sonra felç oldu öldü.öncesinde hiçbir sıkıntı yoktu ne hapşırma ne dışkı
bir salgın var muhtemelen kümesinizde hocam. Benzer bir sorunu yaşıyor çünkü

Ben anlayamadığım için yaşlılıktan tansiyondan dolayı mı kanama oldu diye düşünmüştüm. Çok teşekkürler hocam
Ankaradaymışsınız , instagram ismi ankaraegzotik vet , normalde de Kavaklıdere veteriner polikinliği olarak geçiyor veteriner hekim Ümit bey size yardımcı olabilir bu konuda ben kuşlarımı oraya götürüyordum Çankaya’da

Son düzenleme:
Anlaradaymışsınız, instagram ismi ankaraegzotik vet , normalde de Kavaklıdere veteriner polikinliği olarak geçiyor veteriner hekim Ümit bey size yardımcı olabilir bu konuda ben kuşlarımı oraya götürüyordum Çankaya’da
Sağ olun bundan sonra oraya götüreceğim. Kuşlardan her veteriner hekim anlamıyor maalesef

Geri