K. Korkmaz
iyikus.com Üyesi
Kuşum galiba vantilatörden dolayı cereyanda kalmış. 3 gündür bazen art arda öksürüyor. Kekik çayı koydum suluguna şimdilik. Yardımcı olur musunuz lutfen?
Dışkısı düzelsin diye aspur verdim simdi düzeldi dışkısıMerhaba aramıza hoşgeldiniz
Öncelikle kuşunuzun güncel dışkı resmini temiz peçete üzerinde olacak şekilde ve videosunu görebilirmiyiz
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
Muhtemelen ceryanda kaldığı için hapsiriyor entrobac gerwit verebilirsiniz kendini toplaması açısındanDışkısı düzelsin diye aspur verdim simdi düzeldi dışkısı
Bu probiyotik mi acaba? Evde powermax ın probiyotigi var. B vitamini kullanın diyen de vardi ise yarar mi? Ve kekik çayı iyi gelir mi sizce? Şimdiden teşekkür ederimMuhtemelen ceryanda kaldığı için hapsiriyor entrobac gerwit verebilirsiniz kendini toplaması açısından
Verebilirsiniz verebilirsiniz entrobac probiyotik kekik çayı iyi gelirpowermax
Kekik çayını dun aksam koymustum ne zaman alıp powermax probiyotik koyayim?Verebilirsiniz verebilirsiniz entrobac probiyotik kekik çayı iyi gelir
Probiyotik elinizde Yok mu ?Kekik çayını dun aksam koymustum ne zaman alıp powermax probiyotik koyayim?
Alıp derken sulugu alıp anlamında demiştim. Powermax in var. O zaman hemen koyayim mi?Probiyotik elinizde Yok mu ?
Anladım bugün koyabilirsiniz akşam Taze su ile değiştirmeyi unutmayınAlıp derken sulugu alıp anlamında demiştim. Powermax in var. O zaman hemen koyayim mi?
Probiyotik koyarim o zaman. Bir gün kalması yeterli mi? İki gündür normal su koymadim suluguna. Kuşum erkek ve hapşırıyomus aslında sonradan fark ettim.Evet, probiyotik hemen konulabilir. Geçmiş olsun
Kuşunuz dişi mi?
O zaman şimdi probiyotik koyup aksam 8 gibi taze su mu koyayim?Anladım bugün koyabilirsiniz akşam Taze su ile değiştirmeyi unutmayın
Nasıl yani iki gündür normal su yerine ne duruyordu suluktaProbiyotik koyarim o zaman. Bir gün kalması yeterli mi? İki gündür normal su koymadim suluguna. Kuşum erkek ve hapşırıyomus aslında sonradan fark ettim.
Kekik çayı 24 saat olmadan değiştirdim daha demin probiyotikle. Ondan önce de B vitamini ve bi ilac vermiştim Apex Axtım diye petshop önermişti sonradan yanlış olduğunu anlayıp değiştirmiştim suyunu. Şu anlık kabarıklık ve diskisinda anormallik yok. Umarim bir an önce geçer. Sag olunNasıl yani iki gündür normal su yerine ne duruyordu sulukta
Evet şimdi probiyotik verin akşam ışıkları kapatmadan önce değiştirebilirsiniz
Kuşum hala art arda hapşırıyor. Bu sabah B vitamini koydum suluguna. Baska ne yapabilirim acaba? Kac gun gecti ama hala ayni.Nasıl yani iki gündür normal su yerine ne duruyordu sulukta
Evet şimdi probiyotik verin akşam ışıkları kapatmadan önce değiştirebilirsiniz
Suluguna bu sabah B vitamini koydum. Hala ayni art arda hapşırıyor. Başka ne yapabilirim?Evet, probiyotik hemen konulabilir. Geçmiş olsun
Kuşunuz dişi mi?
Markasi ne olcak acaba bugun petshoptan alabilirimÜşütme durumları bir hafta kadar sürebiliyor. Farklı bir durum yoksa eğer geçecektir. Multivitamin de verilebilir