Kuşum öldü

Selim Küyük

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar kuşum u götürdüm Ankara üniversitesi veteriner fakültesi ne sonra ameliyat malzemeleri alındı ameliyata girdi ve öldü evde kafesi duruyor ameliyat iyi geçer daha onla oynarız diye oyuncaklar aldım şimdi ben onu ameliyat yaptırdım öldü diye ben mi suçluyum fıtık dı kuş elimden geleni yaptım ne olucak bundan sonra nabıyım ben şuan hiç iyi değilim çok kötüyüm cevaplarınız için teşekkürler

Arkadaşlar kuşum u götürdüm Ankara üniversitesi veteriner fakültesi ne sonra ameliyat malzemeleri alındı ameliyata girdi ve öldü evde kafesi duruyor ameliyat iyi geçer daha onla oynarız diye oyuncaklar aldım şimdi ben onu ameliyat yaptırdım öldü diye ben mi suçluyum fıtık dı kuş elimden geleni yaptım ne olucak bundan sonra nabıyım ben şuan hiç iyi değilim çok kötüyüm cevaplarınız için teşekkürler
Başın sağolsun,çok üzüldüm. Maalesef bazen olacak olan oluyor, önüne geçemezsin. Eğer bakımını üstlenebileceğine inanıyorsan bir süre sonra başka bir kuşu sahiplenebilirsin.

Sizin suçunuz değil tabiki. Siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız. Çoğu kuş sahibi sizin yaptıklarınızın yarısını bile yapmıyor. Bir süre sonra bir kuş daha sahiplenirsiniz

Geri