ciromveben
iyikus.com Üyesi
GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN:
hizliresim.com adresinden görsel linkini, açtığınız konuya kopyalayarak paylaşımda bulunabilirsiniz.
1- Yüklemek istediğiniz görseli seçin
Ekli dosyayı görüntüle 10378
2- Seçtiğiniz görsel yüklendikten sonra, çember içinde bulunan "yükle" simgesini tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 10379
3- Yükle simgesini tıkladıktan sonra görseliniz başarılı bir şekilde hizliresim.com adresine aktarılacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken sadece, çember içerisinde bulunan linki olduğu gibi kopyalayıp, sitemizde açtığınız konu içerisine yapıştırmaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 10380
KONUYA VİDEO EKLEMEK:
streamable.com adresine gidin ve "upload video" seçeneğini tıklayın. Yüklemek istediğiniz videoyu seçtikten sonra yükleme işlemini başlatın.
Ekli dosyayı görüntüle 10381
Videonuz yüklenip işlendikten sonra, aşağıda ki gibi bir pencereyle karşılaşacaksınız. "Copy link" seçeneğini tıklayarak, kopyaladığınız linki açtığınız konu içerisinde paylaşabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 10382
Video eklermisiniz bu resimden birşey anlamak yada yorum yapmak çok zor. Hem iyi hem kötü tarafa doğru çekilebilir![]()
video ekledim yukarıda. hayır kuyruk titremesi yok ama hapşırıyor mu bilmiyorum arada değişik bir ses çıkarıyor. onun videosunu yakalayamadım arada ve birden tıslama gibi bir ses çıkıyor. çok korkak kalem düşüyor aşırı tepki veriyor o zamanlarda nefes alış verişi belirgin oluyor. geleli 16 gün oldu bana da alışmadı maalesefFotoğraftan anlamak zor. Video paylaşın. Kuşta kuyruk sekmesi,hızlı nefes alıp verme,hızlı kalp atışı,burunda gözde akıntı sulanma kızarıklık falan var mı? Aldığınızdan beri böyle mi?
Bazı kuşlar halen daha yuvalıktaymış gibi pısabilir çömebilir. Detay verin ki daha iyi anlaşılsın durum![]()
video ekledim yukarıda. başka koyacak yerim yok maalesef masa ya da yere koyabilirimMerhaba bende bu tek fotoğraf ile üsteki yorumlar artı başka şeyler düşündüm.Daha iyi bir yorum için video ekleyebilir misiniz.
+Kafeslerin bu kadar duvara yapışık durmaması gerekiyor.
üşüttü mü acaba? ne yapabilirimKuşunuz nefes almakta zorlanıyor. Muhtemelen solunum yolu enfeksiyonu veta troid büyümesi var