o zaman yarın dışkısının resmini atacağımDostum kuşta nasıl bir ishal olduğunu anlamak için dışkı görseli lazım. Bakteriyel bir ishalmı var, koksidiyel bir ishalmi var, fungal bir ishalmi var yada beslenme kaynaklı normal bir ishalmi var. Bunlar önemli....
Röhnfried Bt-Amin B vitamini bu 5-6 damla Röhnfried Entrobac Probiyotik bu kaç damla arkadaşlar ?Röhnfried bt 100 ml suluğa 5-6 damla uyguluyorum.Genelde önerilen dozaj bu şekilde.
Probiyotik toz şeklindeyse çay kaşığın ucunda mercimek tanesi kadar verilecek. 6-8 saat arasi kalmasi yeter sonra temiz su veriniz.Röhnfried Bt-Amin B vitamini bu 5-6 damla Röhnfried Entrobac Probiyotik bu kaç damla arkadaşlar ?
b vitamini ile probiyotik ilaçlarını aynı suyun içine koysam olur mu ? birde yanında kuş var o içse bir şey olur mu ??Probiyotik toz şeklindeyse çay kaşığın ucunda mercimek tanesi kadar verilecek. 6-8 saat arasi kalmasi yeter sonra temiz su veriniz.
Şöyle düşünün; kuşunuz hasta ve sağlıklı bir diğer kuşunuzla aynı kafesi paylaşıyor. Hasta olan kuşunuza antibiyotik tedavisi uygulayacaksınız. Kafese koyduğunuz ilaçlu sudan, sağlıklı olan kuşunuzda içecektir. Dolayısıyla da sağlıklı olan kuşunuzun bu suyu tüketmesi, sağlıksız sonuçlara sebebiyet verebilir.b vitamini ile probiyotik ilaçlarını aynı suyun içine koysam olur mu ? birde yanında kuş var o içse bir şey olur mu ??
B vitamini ve probiyotik aynı anda uygun olmaz. Probiyotik bazı vitaminleri bağlıyor ve etkisini düşürüyor. İyi bir protein katkısı tüylerin sağlıklı gelişmesine katkıda bulunacaktır.b vitamini ile probiyotik ilaçlarını aynı suyun içine koysam olur mu ? birde yanında kuş var o içse bir şey olur mu ??
o zaman bir suluğa ilaçlı diğer suya ilaçsız koyacağım umarım bir sıkıntı olmazŞöyle düşünün; kuşunuz hasta ve sağlıklı bir diğer kuşunuzla aynı kafesi paylaşıyor. Hasta olan kuşunuza antibiyotik tedavisi uygulayacaksınız. Kafese koyduğunuz ilaçlu sudan, sağlıklı olan kuşunuzda içecektir. Dolayısıyla da sağlıklı olan kuşunuzun bu suyu tüketmesi, sağlıksız sonuçlara sebebiyet verebilir.
Bu sebeple, kullanacağınız destek ürünler, hangi kuş için gerekliyse, onu tedavi süresi boyunca ayrı tutmanızı öneririm.
Eğer ayrı bir kafesiniz yok ise; iki suluk kullanmaktan başka şansınız yok. Biri katkısız su, diğeri katkılo olacak şekilde. Bu durumda katkılı suyu, ihtiyacı olan kuşun tüketmesini gözlemlemelisiniz.
nasıl yapacağım peki b vitamini verdikten sonra suyu döküp probiyotik suyunu mu koyayım ?B vitamini ve probiyotik aynı anda uygun olmaz. Probiyotik bazı vitaminleri bağlıyor ve etkisini düşürüyor. İyi bir protein katkısı tüylerin sağlıklı gelişmesine katkıda bulunacaktır.
haftada bir gün versem pzrts vitamin salı probiyotik olur değil mi ?Bugün vitamin verdiyseniz ertesi gün probiyotik verebilirsiniz ya da programa yayabilirsiniz
Protein katkısı Röhnfried markada var mıdırB vitamini ve probiyotik aynı anda uygun olmaz. Probiyotik bazı vitaminleri bağlıyor ve etkisini düşürüyor. İyi bir protein katkısı tüylerin sağlıklı gelişmesine katkıda bulunacaktır.
Bt amin forte almıştım protein katkısı olarak bu ürün müdürProtein katkısı Röhnfried markada var mıdır
Benim de böyle gelmişti. Aynısı.arkadaşlar b vitamini böyle geldi doğru değil mi ? birde 100ml 5-6 damla yapacağım
şimdi koyacağım kaç saat kalsın ?Doğru. Güvenilir yerden aldı iseniz muhteviyatı da doğrudur. Akyol K. de bölünmüş böyle yolluyor.
Röhnfried Bt-Amin B vitamini,Amino Asit ve Elektrolit Karışımı 100 ml | Akyol Kardeşler
Röhnfried Bt-Amin B vitamini,Amino Asit ve Elektrolit Karışımı 100 mlwww.akyolkardesler.net
Kullanma talimatında 1 Lt suya 15 ml diyor. 100 ml suya 1,5 ml yapar. 1ml=20 damla olduğu için 1,5 ml 30 damla oluyor.
Kuş sayınıza bağlı olarak - ben iki kuş için 50 ml suluk 10-12 damla yapıyorum yeterli oluyor.