Kuşum salya akıttı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edaasa28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

edaasa28

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum normal uçar oynarken bi anda sürekli kafasını sallamaya etrafında dönmeye başladı. Sonra ağzından tükürüğüyle baloncuk yaptı. 1 2 dakika sonra da etrafa salyalar akıtmaya başladı. Nolduğunu anlayamadım. Şuan kabarık bir şekilde duruyor ve tüylerini temizliyor. 2 aylık yavru erkek. Lütfen yardım edinnnn

Yememesi gereken bir şeyler yemiş olabilir mi? Köpüklü kusmalar genelde zehirlenmelerde gözlemlenir ya da çok ilerlemiş kursak enfeksiyonlarında

Zehirlenmiş olabilir belki bu durumda ne yapmam gerekir. Bu arada kuş şuan çok iyi enerjisi yerine geldi ama niye böyle yaptı anlamadım dışkısı da normal

Gün içinde neler yediğini hatırlayabilirseniz daha rahat emin olabiliriz. Ev ortamında zehirlenmeler ya kurşun kalem uçlarından yaşanıyor ya da bozuk yemden. Eğer zehirlenmeyse tekrar etmemesine dikkat etmen lazım, kurşun zehirlenmesi geçiren kuşum (bayağı hafifti tabii) vitamin desteğiyle çok kolay toparlanmıştı. Yemini değiştirebilirsin. Zehirlenme olduğundan emin değilsen de kursak enfeksiyonuna yönelik bir tedaviye acilen başla bence. Doğanay Bey ilerlemiş olabileceğini düşünüyorsa ciddi demektir.

Bu süreçte dikkatle gözlemlemeyi unutma, psikolojik destek de önemli bence. Ne kadar etki ediyor bilmiyorum gerçi 😅

Geri