Kuşum ses çıkarıyor ( vefat etti )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omerarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

omerarda

iyikus.com Üyesi
Kuşuma koksidyoz olduğunu anladık ve tedaviye başladık dünden beri nefes alırken böyle sesler çıkarıyor dün uykumdan uyandım buhar makinesi ile tuttum sanki az rahatladı gibime gelmişti ve çok su iciyor
Ve hayvan az yem yiyordu elden beslemek istemiyorum o yüzden eşinin yanına koydum o besliyor hayvanı

Kuşuma koksidyoz olduğunu anladık ve tedaviye başladık dünden beri nefes alırken böyle sesler çıkarıyor dün uykumdan uyandım buhar makinesi ile tuttum sanki az rahatladı gibime gelmişti ve çok su iciyor
Ve hayvan az yem yiyordu elden beslemek istemiyorum o yüzden eşinin yanına koydum o besliyor hayvanı
Kafeslerinizi ayırmanız gerekiyor. Antibiyotik kullanırken kafeste kalamar kemiği vs olmamalı

siz kuşun koksidiyoz oldugunu nereden anladıniz?
Siyah dışkısı var Selçuk abi ile beraber hareket ediyoruz trifuclanda aldırdı 2 gundur veriyirum ve hayvan ağzından baloncuk çıkıyor bugun ve dil ucu beyaz mantarda var sanırsam 😭
Lütfen videyu izleyin Watch unnamed | Streamable
Lütfen yardım edin ne yapacağım bilmiyorum hayvan yem yerken ağzına hep yapışıyor çok zorlanıyor of of
2 gün önce sapasağlamdi çok oynak kustu 😭😭

Siyah dışkısı var Selçuk abi ile beraber hareket ediyoruz trifuclanda aldırdı 2 gundur veriyirum ve hayvan ağzından baloncuk çıkıyor bugun ve dil ucu beyaz mantarda var sanırsam 😭😭

hastalikla ilgili konu basliğıni bulamadım
Abi özelden konuştuk DM yolu ile forumdan sizce mantarmi var
eoh9bn9.jpeg - Hızlı Resim en son attığım dışkı resmi
Ne yapmam lazım suan olcek diye çok korkuyorum

Abi özelden konuştuk DM yolu ile forumdan sizce mantarmi var
eoh9bn9.jpeg - Hızlı Resim en son attığım dışkı resmi
Ne yapmam lazım suan olcek diye çok korkuyorum
KUŞUM VEFAT ETTİ
2 GÜN ÖNCE O KADAR HAREKETLİYDİ
HERŞEY YİYEN CANIM KUŞUM BİR ANDA HERŞEYDEN KESİLDİ ÇOK ÜZGÜNÜM KEŞKE ERKEN MÜDAHALE EDEBİLSEYDİM
SON NEFESİNDE bana baktı gene kalp masajı yaptım kafasını bana çevirdi cok sevmezdi beni ,ilk aldığım zamanlar severdi sofrada beraber yemek yerdik ama son zamanlarda daha çok eşiyle ilgilenirdi
Bugün ilk defa kendini çok sevdirdi
Sonra zaten gerisi belli çok üzgünüm Allah'ım ona güzel davran cennetinde
Günahım varsa affet beni meleğim
Elimden geldiğince sana baktım
Şimdi diğeri ne yapacak hiç bilmiyorum
Ona gostersemmi ne yapicam ağlıyorum
Bilmiyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
bakteriyel enfeksiyon maalesef

diger kuşu takip edin, 10 gün içinde belirti gorurseniz bactrim şurup ya da enrofloksasin başlayın
Bactrim şurup var ancak ben şimdiden baslasammi bilemedim diğer meleğim 2 gün içinde öyle oldu ve Vefat etti bu kuşum tek başına depresyona girermi ne yapmalıyım ilaca şimdiden başlasam en azından olmadan çözeriz ne diyorsunuz
Hayvan anlar değil mi öldüğünü birtane kuşum daha vardı oda Fransız tüy hastası idi onda Allah'tan birşey olmadı ama buna çok bağlandı gibi hissediyorum hep oynasiyorlardi 😭

Geri