Kuşum sürekli çok ötüyor, nedeni nedir?

Bu bana ninni sayılır ☺️ desibeli yüksek şekilde keyifli keyifli öten 4 kuşum var erkekler sabahın ilk saatlerinde ve akşam yatmadan önce oterler dişiler ise gün içinde
Sustuklari hiç olmaz ben alıştım ☺️
Sizinki de ötme sayılmaz mırıldaniyor sadece
Rahatsız oluyorsaniz diğer kuşların yanına koyabilirsiniz

Erkek yavru sayılabilecek bir bebek. 4 aylık civarı gibi ve bu ötüşü keyifli olduklarında, sohbet istediklerinde yaptıkları ötüşlerden. Taklit becerisini de bu aşamada geliştiriyorlar. Bol bol konuşun, ilgilenin

Bu bana ninni sayılır ☺️ desibeli yüksek şekilde keyifli keyifli öten 4 kuşum var erkekler sabahın ilk saatlerinde ve akşam yatmadan önce oterler dişiler ise gün içinde
Sustuklari hiç olmaz ben alıştım ☺️
Sizinki de ötme sayılmaz mırıldaniyor sadece
Rahatsız oluyorsaniz diğer kuşların yanına koyabilirsiniz
Bu iyi hâli aslında şu an sesini bir duysanız nasıl yüksek sesle bağırıyor😂

Genelde yüksek bağırmalar ilgi çekmek, rahatsız olduğu bir şey varsa onu bastırmak ya da normal zamanlarında da yapabiliyorlar. Kuşlar gürültücü canlılar olabilir ve dönem dönem bu çığlıklar artabilir :(

Genelde yüksek bağırmalar ilgi çekmek, rahatsız olduğu bir şey varsa onu bastırmak ya da normal zamanlarında da yapabiliyorlar. Kuşlar gürültücü canlılar olabilir ve dönem dönem bu çığlıklar artabilir :(
Kafesteki kuşlarla ara ara tartışıyorlar ama öyle birbirlerini gagalıyorlar gün içinde. Ciddi derecede bir kavga yok aralarında

Geri