Kuşum sürekli kusuyor ve kanatları titriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinalfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sinalfa

Yeni Üye
Merhaba, kuşum bu sabahtan itibaren 10-15 dk da bir kusuyor, kanatları açık bir şekilde titriyor, yem yemiyor yese bile kusuyor aynı şekilde su içince de anında suyu kusuyor. Yediğini kusmasından dolayı zehirlenmiş olabilceğini düşünüyorum. Ancak dün gece kuşumun bulunduğu odada camlar açık bırakılmış sabah ona bakmaya geldiğimde oda sıcak havalara rağmen oldukça serindi bu yüzden üşütmüş olabilir. Dışkısı sulu ve beyaz renk. Şimdilik petshop tan dal darı, probiyotik ve kuş kumu aldım ancak hala çok halsiz durumda :(

Merhaba, kanat açıklığı vücut ısısını dengelemek için yaptığı bir hareket. Kusma durumu ise bir çok nedenden olabilir. Üşütmesi yemi sindirememe, bayat yem tüketimi, kursak problemleri gibi. Dışkısı kafes dışında öyle ise normal demek gerekiyor ancak kafes içinde dışkısı bu şekildeyse kısmen sorun teşkil ediyor.

Merhaba, kanat açıklığı vücut ısısını dengelemek için yaptığı bir hareket. Kusma durumu ise bir çok nedenden olabilir. Üşütmesi yemi sindirememe, bayat yem tüketimi, kursak problemleri gibi. Dışkısı kafes dışında öyle ise normal demek gerekiyor ancak kafes içinde dışkısı bu şekildeyse kısmen sorun teşkil ediyor.
Cevabınız için teşekkürler. :) Kuşum şu an da iyileşmiş gözüküyor. Önceki haline göre nerdeyse yerinde duramıyor diyebilirm. Aldığım probiyotiğin iyi gelmiş olduğunu düşünüyorum. Onu kaybedeceğim diye çok korktum. :)

Geri