Kuşum 1 aydan uzun süredir kusuyor, Her gün kafesinin için de tepeleme oluşacak şekilde kusuyor. Sürekli yem yiyor ve kusuyor. Davranışlarıda değişti eskiden yeni şeyler denemezdi fazla şimdi ne görse yemeye çalışıyor ve çok fazla su içip yem yiyor. Yem yedikten sonra suyunu içiyor ve kusmaya başlıyor. Probiyotik takvisyesi vs verdim işe yaramadı. Bugün veterinere götürdüm ama bana hiç güven vermedi. Kuşu eline aldı gögsüne baktı sadece ve dışkının rengi siyah mı diye sordu. Kafesin altındaki kusmuğu, dışkıyı vs bilerek temizlememiştim inceler diye, sadece baktı. Kusarken ki videosu var dedim, gerek yok dedi kusmuk var zaten kafeste dedi. Kusma şekline vs hiç bakmadı bu yüzden bana hiç güven vermedi. Ve üç tane ilaç yazdı yazdıkları ilaçların forumda kuşlar için tehlikeli olduğunu gördüm bir de bu 3 ilacı aynı gün 10 gün boyunca vermemi söyledi, kuşlar için çok ağır olabileceğini düşündüm ne yapmam gerek veterinerlerin çoğu da anlamıyor kuştan tek çarem sizsiniz lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı. Kuşun dışkısını, kusarken ki videosunu ve 1 gün boyunca kafesinde oluşan tepeleme kusmuğun resmini ve verilen ilaçları da ekledim.

Watch WhatsApp Video 2025-05-08 at 11.08.59 | Streamable
Watch "WhatsApp Video 2025-05-08 at 11.08.59" on Streamable.
streamable.com