Kusum surekli olarak beyaz lapa seklinde kusuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeynep81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

Zeynep81

iyikus.com Üyesi
Kusum 3 yasinda erkek. Yani başladı bu kusmasi. Yulaf almıştım. Yemlerine bol bol katıyorum seviyorlar diye. Diğer kuslarimda birsey yok. Lakin bu cok kusuyo. Hep kabarık duruyo. Kilolarını düzenli olarak tartarim 42 gr di. Şimdi 34 grama düşmüş. Elimde vitaform var suyuna katıyorum ama iyilesmiyor ne yapmalıyım. Bilgisi olan varmi

Kusum 3 yasinda erkek. Yani başladı bu kusmasi. Yulaf almıştım. Yemlerine bol bol katıyorum seviyorlar diye. Diğer kuslarimda birsey yok. Lakin bu cok kusuyo. Hep kabarık duruyo. Kilolarını düzenli olarak tartarim 42 gr di. Şimdi 34 grama düşmüş. Elimde vitaform var suyuna katıyorum ama iyilesmiyor ne yapmalıyım. Bilgisi olan varmi
Probiyotik var mı ?
Dışkıları da ekler misiniz?
Ve kuşu net bir video ile görebilirmiyiz?
Bir önceki açtığınız konudaki kuş ile aynı kafesteler mi?

Yok ayırdım. Hasta olduğunu farkedince. Probiyotik yok. Vitoform veriyorum. Yem yemiyo. Sadece yulaf yiyo. Yulaf vermeyince yemine hiç dokunmuyor. Napicam bilemedim. Birde göğüs arasındaki kemik ele geliyo keskin bir şekilde. Cok zayıfladı yavrum

Son düzenleme:
Videosunu ne yaptıysam hata veriyor. Boyutlandırma da yaptim fotoğraf aticam

1000073504.jpg
Ishal duan tamamen su şekline dönmüş. Ama kus hareketli kafesten çıkarınca. Bugün kafesinin sirkeli suyla temizlicem. Korkum kursak mantarı mi acaba. Daha önce disi kusum aynı böyle ortadaki kemik ele batiyodu. Mantar derseniz eğer veterinere götürürüm. Daha önce goturdum anlamadılar. Kendileri de dedi zaten cok kuştan anlamadıklarını. Olduğum sehir küçük oyuzden bulamıyorum anlayanı

Eczaneden triflucan ve denflor alın. Yarım suluğa ( 50 ml suya ) 8 damla triflucan 3 mercimek tanesi kadar da denflor ( kırmızı kutu ) katarak 14 gün verin. Gelişmeleri yazın.

Dediğinizi yapmaya başladım. Yemligi taş gibi şişti halbuki birsey de yememiş oyle

Geri