Kuşum süt içti

dilarauzun

Yeni Üye
Muhabbet kuşum dün bardağıma gelerek birkaç yudum süt içti. Ne kadar zararlı olduğu sonradan gördüm yoksa asla müsaade etmezdim. Bugün hâlsiz uyuyor ve ishal. Suyuna vitamin kattım sürekli de yem yedirip su içiriyorum. Ölür mü? :(( ne yapabilirim iyileşmesi için?

Muhabbet kuşum dün bardağıma gelerek birkaç yudum süt içti. Ne kadar zararlı olduğu sonradan gördüm yoksa asla müsaade etmezdim. Bugün hâlsiz uyuyor ve ishal. Suyuna vitamin kattım sürekli de yem yedirip su içiriyorum. Ölür mü? :(( ne yapabilirim iyileşmesi için?
Öyle ya da böyle o süt metabolizmasına girdi bu durumda benim bildiğim dahilinde sütün metabolizmadan atılmasını ve etkilerinin geçmesini beklemek gerekiyor. Veteriner veya başka bir bilimsel uygulama olabilir mi bilmiyorum. Vitaminin ise bu durumlarda hiç bir faydası olmaz...

Öyle ya da böyle o süt metabolizmasına girdi bu durumda benim bildiğim dahilinde sütün metabolizmadan atılmasını ve etkilerinin geçmesini beklemek gerekiyor. Veteriner veya başka bir bilimsel uygulama olabilir mi bilmiyorum. Vitaminin ise bu durumlarda hiç bir faydası olmaz...
Şu an uyuyor dinlenmesi için bıraktım. Şişmemesi için çok yem ve su konusunda zorlamıyorum yeterince yedi ve içti çünkü. Bugün bir veterinerle görüşmeyi düşünüyorum.

Eyunal'inde söylediği gibi; ishalin kısa sürede geçmesi beklenir.

Divitsol gibi her petshopta bulabileceğiniz basit ürünlerle geçirmeyi deneyebilirsiniz

Genelde işe yarıyor çünkü.

Uzun süreli beslenmeye dayalı ishal durumlarında muhakkak elektrolit desteği sonrasında da probiyotik desteği vermek mühimdir.

Geçmiş olsun

Bu tip durumlarda kuş kumunda kömür ilavesi ve demleme çay iş görmektedir. Isırgan, papatya, rezene, nane, karahindiba gibi şekersiz ve soğutularak servis edilecek çaylar sindirimi kolaylaştıracaktır. Tam dolu suluğun 3/1 şeklinde servis edilmeli.

Geri