Kendi tuylerini yolmuyorsa ve strese girip uzulecegi extra bir durum olusmadiysa (yer degisikligi, korku v.s.) endise etmeyin. Kafese mineral blok, gaga tasi kalamar kemigi asin yoksa.2 adet muhabbet kuşum var az önce kafese baktım dişi kuş kafesin altına inmiş kendi tüyünü yiyiyor sanırım kuyruk tüyüydü neden acaba?
Yemiyor aslında kemiriyor uzun tüyleri ile her kuş uğraşır kafesten alın tüyü2 adet muhabbet kuşum var az önce kafese baktım dişi kuş kafesin altına inmiş kendi tüyünü yiyiyor sanırım kuyruk tüyüydü neden acaba?
Yolma felan yok ama yiyor, yemiş yok şuan kafeste o tüy 5 6 cm vardı kuş kumu, kalamar kemiği, gaga taşı var ve ekstradan avisol se veriyorum birde avisol aKendi tuylerini yolmuyorsa ve strese girip uzulecegi extra bir durum olusmadiysa (yer degisikligi, korku v.s.) endise etmeyin. Kafese mineral blok, gaga tasi kalamar kemigi asin yoksa.
Yuvalik takili mi? Yani kulucka donemi mi?
Yemiş ama şimdi bir tane daha düşünmüş onuda kemiriyorYemiyor aslında kemiriyor uzun tüyleri ile her kuş uğraşır kafesten alın tüyü
Evet takılı ama çiftleşmediler dahaKendi tuylerini yolmuyorsa ve strese girip uzulecegi extra bir durum olusmadiysa (yer degisikligi, korku v.s.) endise etmeyin. Kafese mineral blok, gaga tasi kalamar kemigi asin yoksa.
Yuvalik takili mi? Yani kulucka donemi mi?
ciftlestirme hazirligi mi?Yolma felan yok ama yiyor, yemiş yok şuan kafeste o tüy 5 6 cm vardı kuş kumu, kalamar kemiği, gaga taşı var ve ekstradan avisol se veriyorum birde avisol a
Kac gunde bir ne kadar veriyorsunuz se yi?Evet takılı ama çiftleşmediler daha
5 6 günde bir 8 damla katıyorum normal Suluğa, yok başka kullanmıyorum, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum evet çiftleşme hazırlığı ama çiftleşmiyorlarciftlestirme hazirligi mi?
Kac gunde bir ne kadar veriyorsunuz se yi?
Verdikten sonra kullandiginiz baska urun var mi?
Kullanmaya baslayali kac gun oldu?
E vit genelde kur seklinde yani 1 hafta 10 misal5 6 günde bir 8 damla katıyorum normal Suluğa, yok başka kullanmıyorum, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum evet çiftleşme hazırlığı ama çiftleşmiyorlar
Çok teşekkür ederim yumurta maması yapmıştım yememişlerdi ama havuç yumurta ve tarçın vardı sadece nane ve pancarda ekliyeyim bakalım yiyecekler miE vit genelde kur seklinde yani 1 hafta 10 misal
1 gun e vitamini
1 gun temiz su seklinde kullanirlar. Hem kus yorulmaz hem siz bir duzen icerisinde vermis olursunuz bence bu sekilde uygulayin pesine de hemen probiyotik verirsiniz.
Tuye de girmis olabilir e vitamini kaynakli.
Yuvaya da tasimis olabilir. Yuvaligin icine de bakin. Kendi de yoluyor olabilir siz gormeden.
Benim onerim biraz ara verin bu vit e ye o sirada havuclu yumurta mamasi ve taze nane verin. Cok cok ise yariyor. Icine kirmizi pancar da rendeleyin bir miktar onun tadina bayiliyorlar genelde. Hem enerji verir Sonra dedigim sekilde tekrar kullanin e vit. Acizane onerim bu olur.
Ben aynı sorunu yaşadım kafesin izgaasinin yanlarına tahta koydum ve tabana ulaşamadı ya oyun yada vitamin eksikliği vardır zaten söylenmiş bu ben 1 gün probiyotik 2. 3. Gün saf su ve 4. Multivitamin öneririm ben avisolun pek etkili olduğunu düşünmüyorum tüy döneminde BT amin Forte kullanmanız daha rahat atlatmasini sağlar bu dediklerim vitamin eksikliklerini giderir zamanla tabanada ulasamayip yemeyi bırakırÇok teşekkür ederim yumurta maması yapmıştım yememişlerdi ama havuç yumurta ve tarçın vardı sadece nane ve pancarda ekliyeyim bakalım yiyecekler mi
Rica ederim arkadaslarin dedigi gibi biotin iceren kaliteli bir b vitamini de alin ilk firsatta. Her zaman verilmeli b vitamini.Çok teşekkür ederim yumurta maması yapmıştım yememişlerdi ama havuç yumurta ve tarçın vardı sadece nane ve pancarda ekliyeyim bakalım yiyecekler mi