Kuşum Vik Vik Ses Çıkarıyor, Ağızı Açık ve Halsiz

barbarossss

Yeni Üye
Kuşum son 2 haftadır değişik sesler çıkartıyor, eski enerjisi yok. Yorgun bir şekilde vikliyor. Her zaman ağızı açık ve kafesin altında duruyor bazen. Elime almaya çalışınca o vik sesi artıyor, beni eline alma dercesine. Geceleri bu ses daha da artıyor, ağzı açık sürekli. Nefes almaya çalışıyor. Yardımcı olur musunuz?

Geçmiş olsun.

Öncelikle linke tıklayıp
https://iyikus.com/konular/destek-konusu-acmadan-uyulmasi-gerekenler.11711/

Sonrasında da kafes tabanındaki dışkılarının fotoğrafını ve kuşum minimum 30 sn lik videosunu ekleyiniz ki sorunu daha net anlaşılabilsin.

Belli ki solunum sıkıntısı var 🥺 İlaç kullanması gerek. Videosunu ve dışkıları eklediğinizde ne yapılması gerektiğini bilgili arkadaşlar söyleyeceklerdir.

Hastalık öncesinde kafes tabanında takılmak gibi bir huyu yok ise kafes tabanına inmesi de pek hoş değil. Zaman kaybetmeyin. Benim kuşum çok ciddi bir enfeksiyon geçirdiği dönemde kafes tabanında duruyordu genelde.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.

Öncelikle linke tıklayıp
https://iyikus.com/konular/destek-konusu-acmadan-uyulmasi-gerekenler.11711/

Sonrasında da kafes tabanındaki dışkılarının fotoğrafını ve kuşum minimum 30 sn lik videosunu ekleyiniz ki sorunu daha net anlaşılabilsin.

Belli ki solunum sıkıntısı var 🥺 İlaç kullanması gerek. Videosunu ve dışkıları eklediğinizde ne yapılması gerektiğini bilgili arkadaşlar söyleyeceklerdir.

Hastalık öncesinde kafes tabanında takılmak gibi bir huyu yok ise kafes tabanına inmesi de pek hoş değil. Zaman kaybetmeyin. Benim kuşum çok ciddi bir enfeksiyon geçirdiği dönemde kafes tabanında duruyordu genelde.
selamlar, kuşum geceleri daha halsiz oluyor onu farkettim. Kuşumun dışkısını ve sesinin çıktığı videoyu paylaşıyorum.

video ve fotoğrafları bıraktım, dışkıları ters ve düz halinde. Video da otuz saniye şeklinde attım. Sürekli ağzını açıp kapamasını gece daha çok yapıyor.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-09-02 at 09.49.53 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-02 at 09.49.53 (1).jpeg
    175.4 KB · Görüntüleme: 4
  • WhatsApp Image 2022-09-02 at 09.49.53.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-02 at 09.49.53.jpeg
    165.8 KB · Görüntüleme: 4
veterinere gittiğimde bana o ilaçları vermedi onun yerine küçük kapta ağzına damlatmak için bir şey verdi adı yazmıyordu onu ağzının yanına damlatın dedi

aradım kendi kullandıkları antibiyotik olduğunu söylediler, büyük kaptaymış. küçük kapa doldurduklarından dolayı ismini paylaşmadı. aynı zamanda ben de şurupları sordum 1 hafta kuşunuzu gözlemleyin sonrasında muayeneye gelirsiniz dendi

aradım kendi kullandıkları antibiyotik olduğunu söylediler, büyük kaptaymış. küçük kapa doldurduklarından dolayı ismini paylaşmadı. aynı zamanda ben de şurupları sordum 1 hafta kuşunuzu gözlemleyin sonrasında muayeneye gelirsiniz dendi
Niye söylemiyorlar ilaç ismini anlamış değilim.Bunu bilmek en doğal hakkınız.Hangi etken madde olduğu çok önemli şu durumda.İlginç gerçekten..

Solunum sıkıntısı çekiyor
Ben kekik suyunun kuşunuzu rahatlatacagi kanaatindeyim
Bir çay kaşığı toz kekiği
Bir tam suluk ölçüsü su ile kaynatın soğuduğunda yarım suluk su yarım kekik suyu ile karıştırıp burnuna sıkın

Geri