Kuşum viyk viyk ses çıkarıyor

Murat S.

iyikus.com Üyesi
Omzuma uçarken yapıyordu bunu,yürürken yapmaya başladı bazen yapıyor bazen yapmıyor şimdi uyurken yaptığını farkettim.Karaciğer diğer organlara ve akciğerlere baskı yapıyor nefes almasını,sindirimini zorlaştırıyor denilmişti.

Şuan kuşumda cleansing tea veda kullanıyorum.Bana uzun süre kullanacağım daha güçlü bir karaciğer koruyucu,yenileyici önerebilirmisiniz.Cleansing tea çok şekerli bir tablet,portakal gibi şeyler yedirme yağlanma yapar denildi ama ezip yemine karıştırmış olduğum bu tabletler küp şekerinden daha şekerli,ilacı sıvı olarak içirmek için bardakta hazırlayayım dedim ilaç bardaktan zor çıktı,pudra şekeri gibi bir ilaç,Bitkisel bir permiks nasıl oluyorda beyaz ve şekerli oluyor ? İçinde 10'u geçik bitki nasıl oluyorda sade karaciğere iyi geliyor ? Bu şekerli ilaç kuşta daha fazla yağlanma yapar gibime geliyor.Benim bildiğim karaciğeri problemli kuşlarda silmarin,biotin,metionin,kolin kullanılması gerekmiyormu ? Bana karaciğer için uzun süre kullanımlı ne önerebilirsiniz ? Hepacarnitolda kullandım pek etkili gelmedi.Ayrıca rus veteriner ürünleri sitelerinde kullanmış olduğum bu permiks,yurtdışında duygu durum düzelinleyici olarak kullanıyor,rusyada olsun,yurtdışında olsun hiç cleansing tea'nın karaciğer permiksi olarak satıldığını görmedim.Bana öyle birşey önerinki yeminede olmazsa suluğunada katabileyim,şu kuşumun karaciperini kurtarayımki solunumu rahatlasın.

Geri