Kuşum yayılarak duruyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mlkgrsz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mlkgrsz

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar merhaba. Daha öncesinde kuşumu dengede duramadığı için buraya attım. Ayağını incittiğini öğrendik. B vitamini ve kas gevşeticisiyle kendine geldi şu an ayakta durabiliyor. Ayrıntılar eksik olmasın diye yürüdüğü ve ayakta durduğu fotoğrafları da koyacağım. Ama sorun şu ki ayağını incittiginden beri tavuk gibi yayılarak duruyor. Kafeste de öyle, dışarı çıkardığımda da öyle. Nedeni ayağının hala ağrıması mı acaba. Bu arada bu duruşu nasıl aratmalıyım bilemedim o yüzden aynı sorunu yaşayan insanları okuyamadım maalesef.

Ekli dosyalar

Kanat altı derken ayakların bağlandığı kısımı kast etmiştim. Muhtemelen fark ederdiniz bir şişlik olsa ama genelde uzun süreli aksamalar - bu tip- kalça problemleriyle alakalı olabiliyor. Tam iyileşmemişte olabilir ayağı ve bu nedenle bir tarafa yatık kalıyor olabilir.

Kanat altı derken ayakların bağlandığı kısımı kast etmiştim. Muhtemelen fark ederdiniz bir şişlik olsa ama genelde uzun süreli aksamalar - bu tip- kalça problemleriyle alakalı olabiliyor. Tam iyileşmemişte olabilir ayağı ve bu nedenle bir tarafa yatık kalıyor olabilir.
Dün yazamadım çok özür dilerim. Evet normal duruyor. Bir de benim kuşumun ayakları yavru olmasına rağmen çok uzun diğer kuşlar gibi değil genetik bozukluk olma ihtimali var mı acaba

Dün yazamadım çok özür dilerim. Evet normal duruyor. Bir de benim kuşumun ayakları yavru olmasına rağmen çok uzun diğer kuşlar gibi değil genetik bozukluk olma ihtimali var mı acaba
Kırma bir mutasyon olduğundan daha iri bir bebek olacak. Jumboya yakın bir yavru

Geri