Enes Dalar
iyikus.com Üyesi
kuşuma karışık yem veriyorum ama kuşum yemini kazıyor içide bişey arıyor bende bi denemek amacıyla kapağın üstüne yem dökdüm ve içindekileri seçmeye başladı neden yapıyordur ve çözümü nedir
önceden yulaf verdiyse muhtelemen yulafi begenmistirYulaf mı seçiyor?
abi vallahi bilmiyorum karışık yem veriyorum tam görmüyorum bu çok kızgındı elimize yapıyordu bizde kuşcunun odasınıdaki kuşların yanına bırakdık sonra geldiğinde hiç ses çıkarmıyordu pusup kalyırodu yem yemiyordu yemliğe gidiyor altına doğru kazıyorYulaf mı seçiyor?
elinizle mi çiftleşmeye çalışıyor, tam olarak anlamadım.çok kızgındı elimize yapıyordu
evet çok kızgındı bizde diyerlerinin yanında sakinleşir diye kuşcuya götürdükelinizle mi çiftleşmeye çalışıyor, tam olarak anlamadım.
iyi yapmissiniz, bende kusumun hastaligi ile ugrasiyorumevet çok kızgındı bizde diyerlerinin yanında sakinleşir diye kuşcuya götürdük
şimdide bende bunla uğraşıyorum bi hastalığı oldugunuda bilmiyorum gitmeden önce bişey yokdu geldiği günden 1 2 gün sonra pusdu böyle birazda kabarık duruyo öyle hiçbişey yapmıyo ara sıra gidip yemliği karıştırıyoiyi yapmissiniz, bende kusumun hastaligi ile ugrasiyorum
acaba kalabalıkdan sonra tek başına kaldı diye depresyonamı girdi sebepinide bilmiyorum herşey geliyo aklıma eskiden babacık cicikuş falan diyordu hiç sesi yok bi hastalığı vardır diye üzülüyorumiyi yapmissiniz, bende kusumun hastaligi ile ugrasiyorum
yeni kabarık durma hiç ötmeme sadece yat kalk yem ye de bunların arasındamıBir sürüden sonra yanlız kalması evet oldukça etkiliyor durumunu. Ancak zamanla toparlayacaktır
yulafıda yemiyor geliğinden 1 haftadır kabarık duruyor tek başına diyemi acabaönceden yulaf verdiyse muhtelemen yulafi begenmistir
Veterinere götürmekte fayda var.yulafıda yemiyor geliğinden 1 haftadır kabarık duruyor tek başına diyemi acaba
iyi yapmissiniz, bende kusumun hastaligi ile ugrasiyorum
altını temizledim dışkısıyla birlikde videosunu atıcamkafes tabanındaki dışkıların net fotosu, kuşun yukarıdan ve daha yakından net fotosu, kuşun min. 15 saniye videosunu paylaşırmısınız.
nasıl yapabilirim bilmiyorumUfak bir üşütme durumu var gibi. Dışkısı pek sorunlu görünmüyor. Erişime açmamışsınız linki izleyemedim.
VID_20210812_022113(0) (1) birde böyle link yapdımUfak bir üşütme durumu var gibi. Dışkısı pek sorunlu görünmüyor. Erişime açmamışsınız linki izleyemedim.