Kuşum yumurtadan çıkar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A. Murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A. Murat

iyikus.com Üyesi
7 yumurtası olan anne kuşun 6 yumurtası dolu çıktı. 2 gün önce 1 tanesi çıktı ama bugün öbür yumurtalardan bir tanesi sadece kabuğu kırlıdı ama yavru sabahtan beri çıkamadı. İçeride yavruyu görebiliyorum ama sadece birkaç tane delik açılmış. Kendim açmam gerekir mi ?

7 yumurtası olan anne kuşun 6 yumurtası dolu çıktı. 2 gün önce 1 tanesi çıktı ama bugün öbür yumurtalardan bir tanesi sadece kabuğu kırlıdı ama yavru sabahtan beri çıkamadı. İçeride yavruyu görebiliyorum ama sadece birkaç tane delik açılmış. Kendim açmam gerekir mi ?
bu çok riskli bir soru. Genelde böyle durumlarda kendisi çıkabilir ama bazı bebekler pes ediyor :(
Açılabilir ama henüz zamanı da olabilir. Zamansız tam açılan yumurtalardan çıkan bebekler çok kısa sürede ölüyorlar maalesef. Bunu bilerek hareket etmek gerekiyor.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun ☺️
Şimdi daha önce yaptığım şeyi uygulamanızi isticem ama dikkatli olmak kaydıyla yavrunun baş kısmını tamamen yumurtadan ayırın gövde kısmı yumurtanın içinde kalsın gerisini anne Veya kendi halleder görsel var ama ekliyemiyorum

Merhaba öncelikle hayırlı olsun ☺️
Şimdi daha önce yaptığım şeyi uygulamanızi isticem ama dikkatli olmak kaydıyla yavrunun baş kısmını tamamen yumurtadan ayırın gövde kısmı yumurtanın içinde kalsın gerisini anne Veya kendi halleder görsel var ama ekliyemiyorum
açtığımda yavru gıpgıri idi . Hiçbir yeri oynamıyor ve rengi çok soluktu :( .

Geri