Herkese merhaba, yardımınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var. Kuşum dün aniden rahatsızlanmaya başladı. Önce gece bir ayağını sürekli ısırmaya çalıştığını farkettim. O an çok ciddiye almadım fakat sabah çok kötü bir haldeydi. Halsiz ve hareket edemeyecek kadar durgun görünüyordu. Kafesten çıkardığımda uçabiliyor sorun yok tellere de tutunabiliyor fakat bir ayağını kullanmakta zorlanıyor kafes içinde eskisi gibi seri seri dolaşamıyor hatta bir kere yere düştü. Sürekli nefes almaya çalışıyor ve bunu yaparkende ağzından ufak çıt çıt sesler geliyor. Bulunduğum bölgede tüm veterinerleri aradım fakat kuştan anlayan yok. Sadece 1 tanesi 15 dakika oksijen desteği sağladı sağolsunlar. Pazar olduğu ve tüm veterinerler kapalı olduğu için mecbur eve geldik. Şu an aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Yem yiyor ve su içiyor. Muhtemelen ayağının birinde incinme var o yüzden gagasından destek alarak duruyor. Size dışkısını ve dün sabahki durumuna dair birkaç video ekleyeceğim. Lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olun buna çok ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Videoları mecbur youtube'a yüklemek zorunda kaldım linkleri:
Videoları mecbur youtube'a yüklemek zorunda kaldım linkleri: