Kuşuma farklı hekim farklı teşhis koydu

GülşahM.

Forum Sakini
Arkadaşlar kuşumda geçmeyen 1 aydır kursak şişliği vardı biliyorsunuz ki ameliyatlık bir durum olduğunu söyledi ilk gittiğim hekim kursağında besin alerjilerine tepki olarak şiştiğini söylemişti.

Bugün farklı bir hekime gittik kursak mantarı teşhisi koyuldu dışkı analizinde rastlanıldı hekim Triflucan yazdı hepimizin bildiği ilaç, bir de Doğanay hocamın bana söylediği lipomları hekim gördü, lipomlar içinde değişik bir ilaç verdi sanırım bir hekim arkadaş yapıyormuş zencefil karışımı gibi. Neye uğradığını şaşırdım ve çok sinirliyim şuan eğer kuşuma bir şey olursa ilk gittiğim kliniğin benden çok çekeceği olacak, koskoca 1 buçuk ayımız boşa gitti ben zaten kursak mantarından şüpheleniyordum keşke kendim tedavi etseydim. Ama kusma ve yem dışkılama görmediğim için ilacı vermemiştim, Kuşuma bir şey olacak diye çok korkuyorum. Neye inanacağımı şaşırdım şuan

Sorun olmaz 🙂 fark eder
Yok hocam hiç bir şekilde içmedi sürekli kontrol ettim suluğa yaklaşıp gidiyor tedavi olması lazım çok stres yaptım bende bu minik suluktan ölçü alıp büyük suluğa koydum aynı mantık olur değil mi büyük suluktan içti benim tahmin ettiğim gibi sonunda içirebildim 😪

Arkadaşlar kuşumda geçmeyen 1 aydır kursak şişliği vardı biliyorsunuz ki ameliyatlık bir durum olduğunu söyledi ilk gittiğim hekim kursağında besin alerjilerine tepki olarak şiştiğini söylemişti.

Bugün farklı bir hekime gittik kursak mantarı teşhisi koyuldu dışkı analizinde rastlanıldı hekim Triflucan yazdı hepimizin bildiği ilaç, bir de Doğanay hocamın bana söylediği lipomları hekim gördü, lipomlar içinde değişik bir ilaç verdi sanırım bir hekim arkadaş yapıyormuş zencefil karışımı gibi. Neye uğradığını şaşırdım ve çok sinirliyim şuan eğer kuşuma bir şey olursa ilk gittiğim kliniğin benden çok çekeceği olacak, koskoca 1 buçuk ayımız boşa gitti ben zaten kursak mantarından şüpheleniyordum keşke kendim tedavi etseydim. Ama kusma ve yem dışkılama görmediğim için ilacı vermemiştim, Kuşuma bir şey olacak diye çok korkuyorum. Neye inanacağımı şaşırdım şuan
Teşhis her zaman doğru olmaz. Bu biz insanlar içinde geçerlidir. Ankara'da zaten donanımlı bir klinik ve hekim yok.

Teşhis her zaman doğru olmaz. Bu biz insanlar içinde geçerlidir. Ankara'da zaten donanımlı bir klinik ve hekim yok.
Kuşlardan anlamıyorlar mı ki anlamadım hocam . Koskoca Ankara da sadece kuşlara özel klinik olmaması da ayrı bir üzücü durum. İlk gittiğimiz hekimin söylediğim şeylere normal demesinden anladım başka bir veterinere gittim, yani şöyle söyleyeyim solunum yolu hastalığı çeken kuşların kuyruğunun yukarı aşağı atması gibi bunu üreticiler bile bilir veteriner bunun normal olduğunu söyleyince hemen başka veterinere götürdüm kızımı üstelik bu klinikteki veteriner sadece kuşlara bakan bir hekimdi yani çok şaşırdım bunu söylemesine 10 yıldır kuş bakıyorum kuyruk oynamasının hastalık belirtisi olduğunu ben bile biliyorum, inşallah şimdi ki teşhis doğrudur şuanki hekimden memnunuz şimdilik. Şehir dışına gitme gibi ihtimalim yok belki dışkı analizi olur uzaktan da o da nasıl olur bilmiyorum gidişat neyi gösterecek :(

Geri