Kuşumda kusma Hareketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ırmak34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ırmak34

Forum Sakini
Herkese tekrardan Merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Belirtiler
-kusma hareketi
-art arda (nadiren) hapşurma
-yaklaşık 3 haftadan fazla tüy döneminde
Kilosu: 38 gram

önceden 5 günlük mikostatin geçmişi var (tam dolu suya 7-8 damla / sadece ilaçlı su) yemesinde içmesinde herhangi bir sorun yok. Probiyotik-Vitamin kullanımını yaklaşık 2 haftadır aksatıyorum yoğunluğumdan ötürü. Tekrardan mikostatin kürü yapmalı mıyım, Nasıl bir yol izlemem gerekir? Streamable Video Streamable Video

Merhaba, iyiyim ben seni sormalı?
Kuşunuz çok şeker maşallah. Tüy döneminde olmasından kaynaklı belirgin bir kırgınlığı olabilir. Yetişkin bir kuş artık, tüy sonrası eşlemek için elverişli olabilir. Mikostatin kullanmaya gerek yok. Normal bakım sürecinde olursa toparlar gibi görünüyor. Kızgınlık belki de tüyden kaynaklı kusması mevcut.

Oyla 0
Merhaba, iyiyim ben seni sormalı?
Kuşunuz çok şeker maşallah. Tüy döneminde olmasından kaynaklı belirgin bir kırgınlığı olabilir. Yetişkin bir kuş artık, tüy sonrası eşlemek için elverişli olabilir. Mikostatin kullanmaya gerek yok. Normal bakım sürecinde olursa toparlar gibi görünüyor. Kızgınlık belki de tüyden kaynaklı kusması mevcut.
İyiyim, çok teşekkür ederim.
birden telaşlandım acaba bir şey mi var diye :) Cevapladığınız için teşekkür ederim

Oyla 0
kusma + hapşurma hareketi daha çok bakteriyel enfeksiyonlarda , düşük ihtimal protozoal durumlarda görülür. ancak videoda kuş gayet iyi duruyor maşallah, ciddi bişey olsa duruşuna yansırdı

tüy döneminde bağışıklık zayıflar, özellikle bu dönemde vitamin ve probiyotik desteğini aksatmayın lütfen

Oyla 0
kusma + hapşurma hareketi daha çok bakteriyel enfeksiyonlarda , düşük ihtimal protozoal durumlarda görülür. ancak videoda kuş gayet iyi duruyor maşallah, ciddi bişey olsa duruşuna yansırdı

tüy döneminde bağışıklık zayıflar, özellikle bu dönemde vitamin ve probiyotik desteğini aksatmayın lütfen
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle
probiyotik ve vitaminlerini aksatmıştım dediğiniz gibi bir destek yaparsam toparlar inşallah. bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim tekrardan

Oyla 0
Geri