VanillaBeam
Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar, kuşumda uzun süredir nefes alıp verirken kuyruğunda hoplama var. İlk başlarda dışkıları çok bozuktu ve yeşil iz bırakıyordu, şuan dışkıları şu şekilde. Ama asıl problem bazen hapşurmaya benzer bir şey yapıyor, afedersiniz balgam sesi gibi ses çıkıyor. 3-4 ay önce veterinere gittim antibiyotik yazdı (ne yazdığını bilmiyorum) kullandık ama bir düzelme olmadı gibi.
İkinci bir kuşum var o da zannediyorum bu kuşumdan kaptı, onda hapşurma tıksırma veya kuyruk hoplaması yok ama sık sık ağzını açıp kapıyor ve dışkıları bozuk ve yeşil iz bırakıyor (eskiden diğer kuşumun olduğu gibi).
Bunlar dışında başka hiç bir belirtileri yok çok neşeliler. Birinci kuşumun (gri renk - garip sesler çıkartan) ve ikinci kuşumun ( mavi renk ) güncel dışkılarını koyuyorum.
Bu da gri kuşumun çıkardığı ses: Watch Balgam | Streamable
İkinci bir kuşum var o da zannediyorum bu kuşumdan kaptı, onda hapşurma tıksırma veya kuyruk hoplaması yok ama sık sık ağzını açıp kapıyor ve dışkıları bozuk ve yeşil iz bırakıyor (eskiden diğer kuşumun olduğu gibi).
Bunlar dışında başka hiç bir belirtileri yok çok neşeliler. Birinci kuşumun (gri renk - garip sesler çıkartan) ve ikinci kuşumun ( mavi renk ) güncel dışkılarını koyuyorum.
Bu da gri kuşumun çıkardığı ses: Watch Balgam | Streamable