Kuşumda testis tümörü var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cgvnnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cgvnnn

Yeni Üye
kuşumda testis tümörü var. Cere renginde hic degisme olmadi vedanın meta stop ilaçlarını kullaniyoruz. Ama sanırım ilerledi sinirine baskı yapiyor şuan sol ayagini kaldiramiyor. Daha önceden başka yere gidiyorduk bir sonuc alamadik.
Biraz araştırdık hormon baskilayici ilaclar kullaniliyormus tedavide Suprelorin implant gibi ama o turkiyede yokmus Lucrin depot varmis o esdegeriymis. Bu tedaviyi yapacak hekim bulamiyorum Balıkesir merkezde yaşıyorum. Yavrum topalliyor yürüyemiyor artik cok üzülüyorum26674.webp

Son düzenleme:
Meloksicam ( eczane suda çözünen formda olmalı ) gibi ağrı kesici ve anti inflamatuar bir ilaç başlanabilir. Dönem dönem uygulanmak üzere. Ağrısını ve yangıyı azaltmak kuşu rahatlatmak için.
Lucrin Depot enjeksiyonunun bir veterimer hekim kontrolünde belli aralıklarla uygulanması gerekir. Veterinerinizin kuş uzmanı olması şart değil, sorunsuz iğne yapabilsin yeter..
Ayrıca devedikeni ekstresi, B komplex vitamini, sedochol, carnispeed, probiyotik gibi destekler de aksatılmamalı...

Son düzenleme:
Meloksicam ( eczane suda çözünen formda olmalı ) gibi ağrı kesici ve anti inflamatuar bir ilaç başlanabilir. Dönem dönem uygulanmak üzere. Ağrısını ve yangıyı azaltmak kuşu rahatlatmak için.
Lucrin Depot enjeksiyonunun bir veterimer hekim kontrolünde belli aralıklarla uygulanması gerekir. Veterinerinizin kuş uzmanı olması şart değil, sorunsuz iğne yapabilsin yeter..
Ayrıca devedikeni ekstresi, B komplex vitamini, sedochol, carnispeed, probiyotik gibi destekler de aksatılmamalı...
Lucrin depot çok sıkıntılı bulunmayan bir ilacmis cok pahali tek kullanimlik bide😔

çok geçmiş olsun. Selçuk hocamın yazdıklarına katılıyorum. Belirttiği gibi B grubu vitaminler sinir hasarlarında ve felç durumlarında destekleyici olur. Tollyamin forte, BT Amin Forte gibi kaliteli kanatlı B vitaminleri haftada 2-3 gün taze içme suyuna eklenebilir. Carnispeed de alınmalı bence. Kas erimesini yavaşlatmak ve tek bacağa binen yükü dengelemek için kas/enerji metabolizmasını destekleyecek bir takviyedir.

Geri