Kuşumda tüy hastalığı olabilir mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mangoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
İyotun 2 si de aynı fiyat hocam omega içinde direk gönderdiğiniz ürün var onu alıcam. Bunları nasıl kullanıcaz omega için ekmeğe falan 1 damla dediniz hafta 1 gün yeterli mi ? İyotu ne kadar kaç gün kullanalım ?
İyot yarım suluğa 1 damla şeklinde başlayıp 4 gün verin sonra haftada 2 kez tam suluğa 1 damla şeklinde devam edin. 1 ay bu şekilde devam edip gelişmelere göre düzenleriz tekrar.

İyot yarım suluğa 1 damla şeklinde başlayıp 4 gün verin sonra haftada 2 kez tam suluğa 1 damla şeklinde devam edin. 1 ay bu şekilde devam edip gelişmelere göre düzenleriz tekrar.

4 gün üst üste mi verelim hocam ? Diğer kuşa da aynı şekilde veriyorum. Kafesleri ayrı çünkü . Omega aynı gün vermemizde sakınca olur mu ?

4 gün üstüste verin. Diğer kuşa 2 gün yeterli sonrasında 1 ay kadar haftada 1 vermeye devam edelim 2 kuşada.

Mesajınız yine gözümden kaçmıştı. Konu çok olunca görünür olmuyor arada güncelleyin cevap vermemişsem.

Mesajınız yine gözümden kaçmıştı. Konu çok olunca görünür olmuyor arada güncelleyin cevap vermemişsem.

Bu seferde ben sizin mesajı görmemişim 😊 olabiliyor böyle şeyler. Dün akşam 1 er damla verdim. Sonra sulukları aldım. Sabah tekrar verdim. Akşam gelince yine sulukları aldım. Temiz su verdim 1 saate kadar sulukları yine alacam hocam. Bu sırada omega 3 ü 1 er damla badem yada kaju üzerine damlatıp vereyim mi sorun olur mu ?

Bu seferde ben sizin mesajı görmemişim 😊 olabiliyor böyle şeyler. Dün akşam 1 er damla verdim. Sonra sulukları aldım. Sabah tekrar verdim. Akşam gelince yine sulukları aldım. Temiz su verdim 1 saate kadar sulukları yine alacam hocam. Bu sırada omega 3 ü 1 er damla badem yada kaju üzerine damlatıp vereyim mi sorun olur mu ?
Onlar emmez yağı boşa gider. Ekmek sevmiyor mu ? 2-3 gün kadar sabah akşam birer damla devam edin.

Onlar emmez yağı boşa gider. Ekmek sevmiyor mu ? 2-3 gün kadar sabah akşam birer damla devam edin.

Ben ekmeğe karşı olduğum için öyle ekmek cips tarzı şeyler yıllardır vermem biz yerken gelirse de kafese koyarım hemen 😊 o yüzden yiyip içer mi bilmiyorum hocam deneyim.

Tam dediğim gibi oldu. Normalde bizim yediğimiz herşeyi yer. Biz vermezsek yemez. O yüzden ekmeği yemedi. 😊 Bu aralar dişi gidince kendini sevdirmeye başladığı için elimize alıp ağzına damlattık. Sultana da 1 damla damlattık hocam. Sadece akşamları damlatsak olur mu her ikisinide ? Çünkü bizimki damlalığı yemeye çalıştığı için hem ucundan 1 damla gitmiş olabilir hemde ben 1 damla damlattım 2 damla damlamış gibi oldu çok emin değilim. 1 damla kesim gitti de

Olur olur çok da önemli değil. Ben gün boyu yavaş yavaş sindirmesi açısından farklı saatlerde damlatın demiştim.

Son durum ne hocam ?

Hocam yine koparıp atıyor arada açılmamış kapsül buluyoruz ama eskisine göre ensesi biraz daha kapandı. Boyun kısmı ensesine göre biraz daha açık ama tüyler çıkmaya başlıyor ordan da. İlerleyen zamanlarda tekrar koparmazsa şimdilik ensesi kapanacak gibi duruyor. Şimdi de sultanda gördüğüm sırtı ve kanadını birisi kendi tüylerinden farklı bir renk gibi geldi bana. Genelde karaciğer problemlerinde sararıyor diye biliyorum sizce bu onun gibi birşey mi ? Yoksa bebeklik tüylerini mi atıyor ? Sanki bu renk bir Lutino da olmaz diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• afd64b6f-b6cd-40b6-8e29-3514edfc7a93.jpeg
    afd64b6f-b6cd-40b6-8e29-3514edfc7a93.jpeg
    105.2 KB · Görüntüleme: 6
Sultanda bir sorun yok gibi duruyor. İlk tüy değişimiyse renk tonu değişimi normaldir. Hatta ilk olmasa bile omega veriyorsanız ona oda tüyleri daha canlı, güzel hale döndürür ondan da olabilir. Karaciğer ihtimali çok düşük yani.

Sultanda bir sorun yok gibi duruyor. İlk tüy değişimiyse renk tonu değişimi normaldir. Hatta ilk olmasa bile omega veriyorsanız ona oda tüyleri daha canlı, güzel hale döndürür ondan da olabilir. Karaciğer ihtimali çok düşük yani.

Valla hocam ilk mi 2. Mi bilemedim. 2 ay önce falan kanat kuyruk değiştirdi. 😊 omega hafta 1 gün 1 damla (ağızdan) hafta 1 gün 15-20 damla civarı çinko (suluğa) hafta 2 günde dediğiniz gibi 1 damla iyot kullanıyorum. 3-5 gündür kanadı bu şekilde kendi vücudundan farklı renk olunca beni bi düşündürdü. İştahında dışkısında bir problem yok gerçi dediğiniz gibi sağlam gibi ama renk değişmi kafamı karıştırdı.

Geri