kuşum 6 yıldır yumurta yapmadı kontrol ettim yokturKuşlarda Yumurta Sıkışmasına Evde Çözüm
Kuşlarda yumurta sıkışması sık görülen ve acil müdahale gerektiren bir durumdur. Kuşunuz çiftleştikten sonra, ortalama bir yumurtlama süresi olur. Bu süreçte kuşunuzu gözlemleyerek yumurta kontrolü yapmanız önemlidir. Örneğin muhabbet kuşlarında yumurtanın gelme süreci 1 ila 2 hafta arasındadır fakat 10 günü geçen her gün sıkışma ihtimali de artar.
Not: "Benim kuşumun eşi yok, bu yüzden yumurtlamaz ve yumurta sıkışması da olmaz" şeklinde düşünmeyin. Çünkü dişi kuşlar çiftleşmese bile...
- Sensitive 🌿
- acil yumurta sıkışması evde yumurta sıkışmasına çözümler kuş yumurta sorunu kuşlarda yumurta sıkışması kuşların yumurtlayamaması kuşum yumurtlayamıyor kuşumun yumurtası sıkıştı yumurta sıkışması yumurta sıkışması neden olur yumurta sıkıştı
- Cevaplar: 9
- Forum: Kuş Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri
Okuyunuz,belirtiler var mı kontrol ediniz ve kuşun güncel videosunu da paylaşınız.
röhhnfrn probiyotik versem iyi gelir mi yoksa ishal ilacı mı almam lazım sizce en etkili ilaç ne ishal dsKuşlarda Yumurta Sıkışmasına Evde Çözüm
Kuşlarda yumurta sıkışması sık görülen ve acil müdahale gerektiren bir durumdur. Kuşunuz çiftleştikten sonra, ortalama bir yumurtlama süresi olur. Bu süreçte kuşunuzu gözlemleyerek yumurta kontrolü yapmanız önemlidir. Örneğin muhabbet kuşlarında yumurtanın gelme süreci 1 ila 2 hafta arasındadır fakat 10 günü geçen her gün sıkışma ihtimali de artar.
Not: "Benim kuşumun eşi yok, bu yüzden yumurtlamaz ve yumurta sıkışması da olmaz" şeklinde düşünmeyin. Çünkü dişi kuşlar çiftleşmese bile...
- Sensitive 🌿
- acil yumurta sıkışması evde yumurta sıkışmasına çözümler kuş yumurta sorunu kuşlarda yumurta sıkışması kuşların yumurtlayamaması kuşum yumurtlayamıyor kuşumun yumurtası sıkıştı yumurta sıkışması yumurta sıkışması neden olur yumurta sıkıştı
- Cevaplar: 9
- Forum: Kuş Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri
Okuyunuz,belirtiler var mı kontrol ediniz ve kuşun güncel videosunu da paylaşınız.
Neden kuşun görüntüsünü paylaşmıyorsunuz? Size yukarıda yazmıştım zaten bunu. Kuşu bir görelim önce. Ayrıca ishal, hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkar bazen,bu durumda ishal ilacı kullanmak tedavi etmek anlamına da gelmez,kirli tozları halının altına süpürmeye benzer bu yöntemler kısaca. O yüzden kuşunuzu bir paylaşın beslenme programını detaylıca yazın. Sonra gerekenler size yazılır zaten.röhhnfrn probiyotik versem iyi gelir mi yoksa ishal ilacı mı almam lazım sizce en etkili ilaç ne ishal ds
vido atamadım dosya büyük diyorNeden kuşun görüntüsünü paylaşmıyorsunuz? Size yukarıda yazmıştım zaten bunu. Kuşu bir görelim önce. Ayrıca ishal, hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkar bazen,bu durumda ishal ilacı kullanmak tedavi etmek anlamına da gelmez,kirli tozları halının altına süpürmeye benzer bu yöntemler kısaca. O yüzden kuşunuzu bir paylaşın beslenme programını detaylıca yazın. Sonra gerekenler size yazılır zaten.
Acil diye bir başlık açmışsınız kuşun görüntüsü falan da yok konuda. Böyle yardımcı olamaz size kimse.
arkadaşlar niye böyle eskiden neşelidii korkuyorumArkadaşlar 6 yaşına girecek olan dişi kuşumun dışkısı böyle kızgınlık yumurtası hiç yapmadı daha önce bu dışkı neden olabilir ne yapmam gerekiyor
güncel dışkıarkadaşlar niye böyle eskiden neşelidii korkuyorum![]()
neden ki sorun ne olabilirİç parazit kürü uygulamanız gerek ense damlası olabilir. Ayrıca aile hekimine flagyle yazdırıp yarım suluğa 6 damla başlayın.