Kuşumdaki değişik dışkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgkaya1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgkaya1

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar 6 yaşına girecek olan dişi kuşumun dışkısı böyle kızgınlık yumurtası hiç yapmadı daha önce bu dışkı neden olabilir ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

Okuyunuz,belirtiler var mı kontrol ediniz ve kuşun güncel videosunu da paylaşınız.

Okuyunuz,belirtiler var mı kontrol ediniz ve kuşun güncel videosunu da paylaşınız.
kuşum 6 yıldır yumurta yapmadı kontrol ettim yoktur

röhhnfrn probiyotik versem iyi gelir mi yoksa ishal ilacı mı almam lazım sizce en etkili ilaç ne ishal ds

dönem dönem bu gibi dışkı görünümü olabilir. Probiyotik ve elektrolit katkısına başlayınız. Süreçte değişim yaşanacağına inanıyorum.

röhhnfrn probiyotik versem iyi gelir mi yoksa ishal ilacı mı almam lazım sizce en etkili ilaç ne ishal ds
Neden kuşun görüntüsünü paylaşmıyorsunuz? Size yukarıda yazmıştım zaten bunu. Kuşu bir görelim önce. Ayrıca ishal, hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkar bazen,bu durumda ishal ilacı kullanmak tedavi etmek anlamına da gelmez,kirli tozları halının altına süpürmeye benzer bu yöntemler kısaca. O yüzden kuşunuzu bir paylaşın beslenme programını detaylıca yazın. Sonra gerekenler size yazılır zaten.
Acil diye bir başlık açmışsınız kuşun görüntüsü falan da yok konuda. Böyle yardımcı olamaz size kimse.

Ara sıra farklı dışkılar görülebilir. Kuşta herhangi bir halsizlik, kabarıklık, iştahsızlık yoksa panik yapmayın..

Neden kuşun görüntüsünü paylaşmıyorsunuz? Size yukarıda yazmıştım zaten bunu. Kuşu bir görelim önce. Ayrıca ishal, hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkar bazen,bu durumda ishal ilacı kullanmak tedavi etmek anlamına da gelmez,kirli tozları halının altına süpürmeye benzer bu yöntemler kısaca. O yüzden kuşunuzu bir paylaşın beslenme programını detaylıca yazın. Sonra gerekenler size yazılır zaten.
Acil diye bir başlık açmışsınız kuşun görüntüsü falan da yok konuda. Böyle yardımcı olamaz size kimse.
vido atamadım dosya büyük diyor
dışkısı normale döndü ama dünden beri hep böyle ayağını kaldırıp uyuyor yemek yiyor su içiyor ama fazla ötüyor

Ekli dosyalar

Arkadaşlar 6 yaşına girecek olan dişi kuşumun dışkısı böyle kızgınlık yumurtası hiç yapmadı daha önce bu dışkı neden olabilir ne yapmam gerekiyor
arkadaşlar niye böyle eskiden neşelidii korkuyorum 😭😭

Ekli dosyalar

Bence kuşta ciddi bir problem yok. Sadece kilolu görünüyor. Hassas tartıyla tartmakta fayda var. Onun dışında bir kaç gün gözlem yapın. Vitamin mineral takviyesi yapın. Eğer halsizlik, kabarıklık, iştahsızlık görürseniz tekrar yazın. İlaç kullanmak için acele etmeye gerek yok..

Geri