KUŞUMU VETERİNERE GÖTÜRDÜM AMA

Kahramanze

iyikus.com Üyesi
Takip edenler bilir ve yazdıklarım tanıdık gelecek ki, bundan 6 hafta önce kuşumu halsizlik ve kusma hareketi yüzünden vete götürdüm (kusma hareketi boğaza bişey kaçmış gibiydi ) 1 kere gördüm bu hareketi ama yine de korktum vet metpamid ve bilmediğim bi antibiyotik verdi (şırınga da ) bu muayene 1500₺ tuttu herşey dahil
Eve geldikten sonra kuşuma ilacı 1 gün verdim daha da halsiz oldu bende vermeyi kestim.
3 gün kuşum toparladı kusma hareketi bi daha olmadı tekrarlanmadı.
Daha sonra kuşumun dışkısı koyulaşmaya başladı yani zaten bi çıtır koyuydu biraz daha koyu olmaya başladı
Çevresi yani..
ben tekrar hurrra bi daha vete. Vet sulphamazatine verdi buradan da bi 1000₺
Kullandık geçmedi kuşum bi gün at gibiyse bi gün ot gibiydi.. iştahı kesildi pek yemek yemedi 1 gr verdi. Ben tekrar hurra veterinere..
bu sefer vet dedi ki kuşunuzun dışkısında üre miktarı fazla o yüzden rengi böyle şimdi görsel ekleyeceğim
4gaf760.png

Sizce bu renk normal mi? Kuşum probiyotik kullanıyor (entrobac) yem harici sebze tüketimi de var. Bazen çok keyifli tepemden inmiyor bazen çok uykucu inanın günü gününü tutmuyor bırakın günü. Saati saatini. Lütfen yardımcı olun. Bursa da gitmediğim vet kalmadı..

Hocam kuşumu bu sabah 6.32 de kaybettim. Ellerimde öldü.. elimden hiç
Bişey gelmedi çok üzgünüm

Bu tip dışkılayan kuşlar ne yazıkki fazla yaşayamıyor. Geçende benzer bir durumdaki kuş ölmüştü.. Konusu altta..
Daha öncede bir çok kez benzer durumlara şahit oldum. Karaciğer problemi + diğer hastalıklarda eklenince kuşlar dayanamıyor malesef..

Geri