Melike Gül
Forum Sakini
Yoktur be hocam. Nasıl düzelteceksin ki tırnağı çekeceksin ne yapacaksın? İmkansız bence.ÖZel bir yöntem varsa da ben bilmiyorum. Bu tip dönen tırnakları düzeltme konusunda çalışan birine denk gelmedim. Sağlık sorunu oluşturmaz ama
YANLIŞ bir yöntem. Denemeyin sakın. Daha kötü olur sonra mazallah.benim babamın arkadaşı muhabbet kuşu üretiyor ve muhabbet kuşlarından birinin tırnağı aynı bizimkinin tırnağı gibi kalkmış galiba ve o tırnağı koparmış yeni tırnak düzgün bir şekilde çıkmış
Ben bu yöntemi hiç onaylamıyorum o kuş o acıya nasıl dayandı bilmiyorum sizce bu davranışı nasıl? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Zaten denemicem dediğiniz gibi daha kötü birşey olursa Allah korusun.YANLIŞ bir yöntem. Denemeyin sakın. Daha kötü olur sonra mazallah.
Evet, yaşamayı öğrenecek çok üzücü bir durum ama maalesef...Zaten denemicem dediğiniz gibi daha kötü birşey olursa Allah korusun.
Zaten Doğan beyin dediği gibi bir sağlık sorunu oluşturmazmış tırnağı ,napalım artık bu şekilde yaşamayı öğrenecek
Forumumuzu tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. “Kuşlarınıza iyi geleceğiz.” Ama maalesef bu defa iyi gelemedik. İyi geceler. Ben bu konu hakkında daha da araştırma yapacağım, bakarsın bir şey bulurum. Belki bir tedavi vardır. Ümidini kesme sen.İkinizede cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim bende araştırma yapacağım olurda birgün ikimizden biri bulursa bu konu hakkında bir bilgilendirici yazı yazarız ve belli mi olur belki diğer muhabbet kuşlarına umut oluruzForumumuzu tercih ettiğiniz için biz teşekkür edeceğiz. “Kuşlarınıza iyi geleceğiz.” Ama maalesef bu defa iyi gelemedik. İyi geceler. Ben bu konu hakkında daha da araştırma yapacağım, bakarsın bir şey bulurum. Belki bir tedavi vardır. Ümidini kesme sen.