neredeyse 3 aydır yuvalıkta duruyor. Hiçbir bakımını yapamadım. Burdundakide dışkı.Kuluçka da duruşlarda problem, tüylerde bozulma, kamburlaşmalar olabiliyor. Ek olarak tırnakları biraz uzun
Kuluçka sonrası kuşunuza ek bakım yapmanız gerekiyor. Hafif mantarı mı var gaga yanında?
Dikkatlice, çok strese sokmadan elinize alıp bakımını yapabilirsiniz. Tırnaklar kısaltılabilir (dikkatlice, usulüne göre), cere üstü temizlenebilir. Kanlı tüy gördüm kanatta, gerekirse çekilebilir.neredeyse 3 aydır yuvalıkta duruyor. Hiçbir bakımını yapamadım. Burdundakide dışkı.
Normal muhabbet kuşu tüneği sadece kuluçkadan dolayı ayağıyla tam tutunamıyor. Sizin profilinizddeki tünek ile aynı.siz o tüneği nerden aldıniz? muhabbet için çok kalın
şu anda yapmam uygun olurmu yavrusuna bakıyor amaDikkatlice, çok strese sokmadan elinize alıp bakımını yapabilirsiniz. Tırnaklar kısaltılabilir (dikkatlice, usulüne göre), cere üstü temizlenebilir. Kanlı tüy gördüm kanatta, gerekirse çekilebilir.
Eğer daha önce yaptıysanız evet yapmalısınız bence. Kuşunuzun huyunu bilemiyorum tam olarak. Sakin huylu ise mutlaka yapın derim.şu anda yapmam uygun olurmu yavrusuna bakıyor ama
sakin bir kuş ama önceden yapmadımEğer daha önce yaptıysanız evet yapmalısınız bence. Kuşunuzun huyunu bilemiyorum tam olarak. Sakin huylu ise mutlaka yapın derim.
Kuluçka bitmesini bekleyin öyleyse hocam. Acil bir durum olursa müdahale edinizsakin bir kuş ama önceden yapmadım