Kuşumun ayak ısısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Duygu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duygu

iyikus.com Üyesi
Kuşumun ayağı bana ılıkça geliyor. Kesinlikle elimden daha sıcak. Normalde kuşların vücut ısısı insandan fazla diye biliyorum ama ayaklarının elimden daha sıcak olması beni endişelendirdi. Kuşum daha evvel cereyanda kalıp hasta olmuştu korkudan bulunduğu odada cam açamıyorum. Acaba sıcaktan mı böyle oldu.

Forumdaki dışkı görsellerinin hepsi güvercin dışkıları. Muhabbet kuşlarının dışkıları birebir uymuyor o görsellere bunu epeyce tecrübe ettim.

Bence büyük değil sadece resmi yakından çekmiş :) Renk olarakta bundan daha normal olmazdı herhalde. Bu görseldeki dışkı darı ağırlıklı beslenen bütün kuşlarda aynıdır. Aspur ağırlıklı beslenenlerde renk daha koyu olabilir. Eğer bu dışkı normal değilse ozaman muhabbet kuşlarının %99'unun dışkısı normal değil. O kadar çok kuş dışkısı inceledimki dışkılar çoğunda budur.
Hah. Benimle aynı düşünen biri çıktı, o dışkılar güvercin dışkıları. Ben de diyorum ki o kadar büyük dışkılar muhabbetlerde nasıl oluyor acaba? Bir de o kadar internette araştırma yapıyorum o dışkılara benzer muhabbet dışkısı pek görmedim. Demek onlar güvercin dışkıları. Şimdi çaktım köfteyi.

Son düzenleme:
Oyla 0
Bence büyük değil sadece resmi yakından çekmiş :) Renk olarakta bundan daha normal olmazdı herhalde. Bu görseldeki dışkı darı ağırlıklı beslenen bütün kuşlarda aynıdır. Aspur ağırlıklı beslenenlerde renk daha koyu olabilir. Eğer bu dışkı normal değilse ozaman muhabbet kuşlarının %99'unun dışkısı normal değil. O kadar çok kuş dışkısı inceledimki dışkılar çoğunda budur.

Evet evet, epey yakınlaştırdım, aslında küçük bir lokumdu. :) Ama bugün mesela kıvamı daha bir yumuşak, hafif bir gidişat seziyorum ishale doğru. :) Kuşum ak darı, kızıl darı ve aspur karışımı ile besleniyor daha çok. Rengi daha evvel nasıldı fark edemedim. Bugün ayağı daha normal geldi bana ama başlığı açtığım zaman bariz sıcaktı. Belki sıcaktan olmuştur şuan iyi maşallah.

Oyla 0
Evet evet, epey yakınlaştırdım, aslında küçük bir lokumdu. :) Ama bugün mesela kıvamı daha bir yumuşak, hafif bir gidişat seziyorum ishale doğru. :) Kuşum ak darı, kızıl darı ve aspur karışımı ile besleniyor daha çok. Rengi daha evvel nasıldı fark edemedim. Bugün ayağı daha normal geldi bana ama başlığı açtığım zaman bariz sıcaktı. Belki sıcaktan olmuştur şuan iyi maşallah.
Lokum fıstıklı mıydı cevizli mi? Yoksa gül lokumu muydu?

Oyla 0
Geri