Kuşumun boynu döndü

Medussanike

Yeni Üye
Yavru muhabbet kuşlarımdan biri yem koyarken kafesten kaçtı ve şiddetli bir şekilde duvara çarptı. Ertesi gün boynunun döndüğünü gördüm. Yem yiyor kendini temizliyor uçabiliyor ama dengesiz uçuyor yürüyor. Dışkısı da normal. Sallabaş diye bir hastalık buldum araştırırken ama bakteri kapmış olamaz çarpmadan sonra bu şekilde oldu. Ne yapılabilir bi bilgisi olan var mı? Bulunduğum yerde veteriner ya da bilen biri de yok küçük bi ilçede yaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İnceleyiniz
Thread 'Destek Konusu Açmadan Uyulması gerekenler' https://iyikus.com/konular/destek-konusu-acmadan-uyulmasi-gerekenler.11711/

Çarpmanın hemen ardından boynu dönse çarpma kaynaklı olma ihtimali daha yüksek olurdu.. Aradan bir gün geçtikten sonra boynu döndüyse belki altta yatan bir hastalık stresle birlikte gün yüzüne çıkmış olabilir.. Birde ne kadar şiddetli çarpmış olabilirki? Zaman zaman her kuş duvara çarpabiliyor...

Kuşun normal tünekte dururken ve uçurup birer tane video çekin yakından bakalım.. Birde dışkısının resimlerini ekleyin..

Geri