Kuşumun burnunda mantara krem sürürken kuşum kremi yedi

headcyber

Yeni Üye
Cumartesi gunu burnunda bi farlilik farkettim ve pazar gunu vetenerine götürdüm (ilk fotoğraf veterinere gitmeden önceki )fdasfsdf.jpgBana antibiyotik(?) ve ketoral verdi.Ben muhabbet kuşunu elimde tutmaya korkuyorum bu yüzden bugün 2.gun kulak karıştırma çubuğun üstüne kremi sürüp burnun üzerindeki mantarli bölgeye sürmeye çalıştım.Ve kuşum ağzına değdirdi çok korkuyorum bir şey olur mu (kuşumun son hali)
dsgsdg.jpg

Son düzenleme:
Kuşu sabit tutmadan bu işlemi yapamazsınız. Bir kişi kuşu tutsun diğeri kremi sürsün. Ayrıca antibiyotiği neden verdi veteriner? Kuşta başka hastalıkmı var burun dışında? Mikroçipi hiç anlamadım zaten o nedir?

Not: Bütün sorularınızı tek konu üzerinden sorun. Diğer konularınızı sildim bilginize..

Kuşu sabit tutmadan bu işlemi yapamazsınız. Bir kişi kuşu tutsun diğeri kremi sürsün. Ayrıca antibiyotiği neden verdi veteriner? Kuşta başka hastalıkmı var burun dışında? Mikroçipi hiç anlamadım zaten o nedir?

Not: Bütün sorularınızı tek konu üzerinden sorun. Diğer konularınızı sildim bilginize..
Kuşta mantar dışında bi hastalık yok.Antibiyotiği mantar için verdiğini söyledi.Şırınganın içinde belli miktarda her gün suyunun içine damlatmamı söyledi.Bu antibiyotiğin ismi mikroçipmiş sanırım internet sayfasında gördüm.

Kuşta mantar dışında bi hastalık yok.Antibiyotiği mantar için verdiğini söyledi.Şırınganın içinde belli miktarda her gün suyunun içine damlatmamı söyledi.Bu antibiyotiğin ismi mikroçipmiş sanırım internet sayfasında gördüm.

Antibiyotiği kullanmanıza gerek yok ozaman. Sadece kremi sürseniz yeterli. Hatta kokusuz vazelin bile sürseniz yeterli. Zamanla burnundaki kabuk yumuşayıp düşücektir..

Cere bölgesi mantar değil. Kızgınlık dönemlerinde özellikle bazı dişi kuşlarda gözlemlenir. Miktarı artarsa veteriner kontrolünde temizlenebilir.

Geri