Merhabalar kuşum 4 yaşında ceresi renk değiştirdi bu yüzden şüpheye düştüm yardımcı olabilir misiniz.
Bu suanki hali
Buda 3 yaşına kadarki hali
Bu suanki hali
Buda 3 yaşına kadarki hali
Peki zararı nedir ve cinsiyetiniz erkekmi ?Merhaba, kuşunuzda hormonal bozukluk var maalesef tedavisi de pek mümkün gözükmüyor
Zararı yok ama ureyemezPeki zararı nedir ve cinsiyetiniz erkekmi ?
Üzücü bı durum peki zamanla geçme düzelme durumu varmı acaba probiyotik vitamin takviyesi ile felan ?Zararı yok ama ureyemez
Ve Evet daha önce erkekmis kuşunuz
Bir tedavisi var diye duymuştum ama araştırmadım açıkçasıÜzücü bı durum peki zamanla geçme düzelme durumu varmı acaba probiyotik vitamin takviyesi ile felan ?
Bakalım belki forumda başka bilgisi olan arkadaş çıkar belki.Bir tedavisi var diye duymuştum ama araştırmadım açıkçası
Kendiliğinden geçecek bir durum değil maalesef
UmarımBakalım belki forumda başka bilgisi olan arkadaş çıkar belki.
Arada kuruyemiş yiyor badem fındık felan bunların etkisi varmıdır ? Yem olarak Gold wings premium kullanıyordum şuan versele laga ya geçiş yapacağım yeni aldım. Elimde entrobac probiyotik ve gervit-w var bunların faydası olur mu kapsamlı bir bilgilendirme yaparsanız çok ama çok sevinirimMerhaba, erkek kuşunuz birçok nedenden dolayı hormonal sorunlar yaşamış. Toparlamadan üremesi sağlıklı olmaz. Beslenme düzenini sağlamalı ve mümkünse pelet yeme başlamalısınız.
mutlaka etkileri olabilir ancak şundan dolayı diyemiyoruz. Biraz kuşlar için muamma bir sorun buArada kuruyemiş yiyor badem fındık felan bunların etkisi varmıdır ? Yem olarak Gold wings premium kullanıyordum şuan versele laga ya geçiş yapacağım yeni aldım. Elimde entrobac probiyotik ve gervit-w var bunların faydası olur mu kapsamlı bir bilgilendirme yaparsanız çok ama çok sevinirim
Yazıyı okudum teşekkürler bilgiler için sanırım kuruyemiş vesaire bir süre keseceğiz ve bol bol ucuracagiz. Peki gervit-w ve entrobac probiyotik hangi aralıkla vermeliyim yardımcı olurmusunuz şimdi fazla veririm sıkıntı olurmutlaka etkileri olabilir ancak şundan dolayı diyemiyoruz. Biraz kuşlar için muamma bir sorun bu
Mevsimsel bir durum söz konusu olabileceği gibi genelde beslenmeyle doğru odaklı
Papağanların Hormonal Mevsimine Hazırlanması
Papağanların Hormonal Mevsimine Hazırlanması Hormonal değişimler kuşun kısaca yaşam şeklini belirleyen bir etken olduğunu söylemek isterim. Bu şekilde başladım çünkü kuşların ruh hali değişimleri, saldırganlıkları, eşyalara, objelere, bizlere zarar verme eğiliminde olurlar. Bunun sebebi...iyikus.com
entrobac haftada 2 kez vermek yeterli olur. Mama ya da suyuna 1 gram. Gervit ise haftada 1 yeterli gelir.Yazıyı okudum teşekkürler bilgiler için sanırım kuruyemiş vesaire bir süre keseceğiz ve bol bol ucuracagiz. Peki gervit-w ve entrobac probiyotik hangi aralıkla vermeliyim yardımcı olurmusunuz şimdi fazla veririm sıkıntı olur
Mama alışkanlığı yok hiç sunile veriyorum yarım suluga çay kaşığının ucu ile atıyorum mercimek tanesi kadar. Bunların faydası olur umarım. Peki ekstra şunu verin diyeceğiniz birşey varmı acaba ? Birde bu kür ü ne kadar süreli devam edeyimentrobac haftada 2 kez vermek yeterli olur. Mama ya da suyuna 1 gram. Gervit ise haftada 1 yeterli gelir.
Havalar soğuk diye banyo yapmıyorduk yavaş yavaş başlayacağım banyoya. Oyun alanları mevcut. Bı eşi vardı öldü 4 5 ay önce yeni eş almayı düşünüyordum yanına bende bu sıralar havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bakalım inşallah atlatacakBanyo yapmasına müsaade ediniz. Haftada 1-2 kez. Bir de bol bol uçurun, yeşillik verin. Stres atabileceği oyun alanları oluşturun. Başka arkadaşların varlığı da ona iyi gelecektir.