Görsellerden belli olduğu kadarıyla kuşunuz dişiMerhaba. Erkek diye kuş aldim ama dişi diyorlar. Nedir bunun cinsiyeti?
Neresinin çekilmesi gerek? Söyleyin orasını çekeyim.Öyle bir foto atmışsın ki görmemiz gereken yer gözükmemiş. Tekrar foto çekebilir misin?
Sağol Yunus ya
Ben de başkası dişi diyor sandım.Sağol Yunus ya) Hayır o değil, bir de düzenleme yapıp "kuşuma dişi diyorlar" diyosun beni kastederek. Bu nasıl bir ötekileştirmedir
)) hahah çok güldüm ya...
Sen cevap yazdığında zaten yazılıydı dişi kuş diyolar yazısı. Ayrıca orda sizi değil bir kaç petshopu kastettim.Sağol Yunus ya) Hayır o değil, bir de düzenleme yapıp "kuşuma dişi diyorlar" diyosun beni kastederek. Bu nasıl bir ötekileştirmedir
)) hahah çok güldüm ya...
Yaptığım düzenleme sadece insanları etiketlemekti. Zaten ilk yazdiginiz mesaja bakarsaniz konunun ilk yazisini gorebilirsiniz.Ben başlık yazısını okurken sadece cinsiyet sorusu yazılıydı. 50 dk önce yanıtlamışım. Sen ise benim yazmamdan yaklaşık yarım saat sonra düzenleme yapmışsın Neyse önemli bi konu değil güldüm sadece, problem yok yani![]()
1 yaşında erkek alabilirsin. Uygundur. 8 aylıktan 1,5 yaşa kadar olur. 1 yaşında olsa çok güzel olur.@Kaan Omurtak Hocam sağolun kuşun dişi olduğunu kanıtladık. Az daha üretim amaçlı dişi alacaktım bu kuşa. Kuş yaklaşık 8 aylık. Kaç aylık erkek almam gerek bu kuşa?