Enes Bayrakçı
iyikus.com Üyesi
Cennet ve Sevda papağanların cinsiyetlerinin ayrımı biraz zor olabiliyor
Kuyruk yapısını net bir şekilde paylaşma imkanınız varmı
Resimde gördüğüm kadarıyla kuyruk yapısı sivri bu durumda erkek diyebilirim
Ama emin olmamakla birlikte bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır
Kesin çözüm DNA testi olsada bana göre erkekelimde şöyle 2 resim daha var başka anlaşılabilecek durum varsa atabilirim her türlü resim
Ekli dosyayı görüntüle 26203
Teşekkür ederim sağolun.Makaleyi okumanızı tavsiye ederim size yardımcı olacaktır
Cennet / Sevda Papağanları - Cennet Papağanı Cinsiyet Ayrımı
Cennet Papağanlarında cinsiyet nasıl anlaşılır? Cennet Papağanlarının cinsiyetlerini anlamak, diğer ufak papağan türlerine göre daha zordur. DNA testi ile cinsiyetini anlamak kesin çözümdür. Bu yöntemi yaptırmadan önce bazı tahminlerde bulunarak da cinsiyetlerini anlayabiliriz. Bununda en iyi...iyikus.com
Rica ederimTeşekkür ederim sağolun.
Peki kusarak kur yapma sadece erkeklere özgü bir hareket midir? Yakın zamanda bi dişi kuş gelmişti evimize onun kafesi üzerinde kusma eğilimi göstermişti.
Sürekli bu şekilde mi dururyor
Duruşu genellikle böyle ama tüyleri erkek gibi DNA testi yaptırıcam.Bütün veterinerler yapıyor muSürekli bu şekilde mi dururyor
Dişiler bu şekilde duruyor ama kesin net değil tabi kur yapma durumu nasıl ?
Kanatlı uzmana yaptırın bence daha net sonuç alırsınız .Duruşu genellikle böyle ama tüyleri erkek gibi DNA testi yaptırıcam.Bütün veterinerler yapıyor mu
Yeşil Erkek
Mavi renkli Beyaz yüzlü olan dişi
Sarı yüzlü olan erkek
Merak ettiğim için soruyorum kuşlar niye kafes tabanında dururyur ve son eklediğiniz resimdeki kuşun bakımsız olduğunu görüyorum