Kuşumun cinsiyetini öğrenmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alper67

Yeni Üye
Kuşumun cinsiyetini öğrenmek

Merhaba iki tane kuşum var ama cinsiyetleri hakkında emin değilim ikisinide erkek diye aldım biri albino diğeri sanırım sarı yüz resimlerini göndersem yardımcı olabilir misiniz beyaz olanın bir ay önce kahve tonlarında ceresi vardı şimdi beyaz olduIMG_20200613_031657.jpgIMG_20200613_031908.jpgIMG_20200613_031843.jpg

Merhaba, sarı yüzlü olan erkek diğeri ise dişi. Beyaza dönmesinin sebebi kızgınlığının biraz azaldığını gösterirken, hastalık belirtisi de olabiliyor nadir

Oyla 0
Merhaba, sarı yüzlü olan erkek diğeri ise dişi. Beyaza dönmesinin sebebi kızgınlığının biraz azaldığını gösterirken, hastalık belirtisi de olabiliyor nadir
İlginiz için teşekkürler bir gecede cevap gelebileceğini düşünmemiştim . Bir de sarı yuzlumuz daha yavru beyaz ise yetişkin ama yavru olan beyazdan daha şişman .biz bağışıklık sisteminde bir sorun olduğunu düşündük ama hasta olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Zaten çok çekingen asla ele avuca sığmıyor çok seyrek ötüyor ve çok ısırıyor

Oyla 0
Gagasında deformasyon olması gibi bişey gördüm önceki yazılarınızda beyaz olanda varmı acaba diye merak ettim yemleri iseyemiyor kafesinin dibi yem dolu her yere döküyor. Aldığımızdan beri böyle.

Oyla 0
Sarı kuşun daha detaylı resmini atarsanız tabii yazacaktır bu resimden yavru oldugu. Belli ama ebatı göremiyoruz

Oyla 0
Kuşlar bildiğiniz gibi bir çok ırkı var. Örneğin beyaz dişiniz yerli denilen ırktansa, erkekte çek bir kuş. Bu nedenle boyut, kalıp farkları olabilir. Ben problem göremedim.
Kuşunuzun yem dağıtması kötü bir alışkanlık. Sevdiği tohum az olsa gerek ya onu arıyor (yani tohum seçiyor), ya da oyun yapıyor :(

Oyla 0
Geri