Geçiş dışkısı nedir hocamHafif ama geçiş dışkısı da olabilir.
Yok hep böyle hocam geceleri böyle dışkılıyorAra ara bozulup düzelen dışkıları kast ettim
Yok hocam bulamadım attığınız linkte ürün tükendi yazıyor aktarlarda var mıdırDışkılarını daha yakından çekip eklermisin tekrar kontrol edelim. Ben daha önce yorum yapmıştım sanırım bu kuşa. Hatırladığım kadarıyla ciddi bir problem yoktu. Biraz safralı dışkılıyordu karaciğer sorunu olabilir demiştim. Deve dikeni takviyesi kullanmaya başlanızmı?
hayır zararı olmaz, ayrı bir kapta bir çay kaşığı kadar vermeniz yeterli olur haftada 1 kez. .Mamaya ilave edilebilir ek olarakHocam şimdi baktım karadenizpette varmış aldım şu
Bunu yiyormuş kuşlar sanırım nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum zararı var mıdir
![]()
Deve Dikeni Tohumu Premium (1. Kalite)
Deve Dikeni Tohumu Premium ürününü Karadeniz Pet güvencesi ve ücretsiz kargo seçenekleri ile hemen satın al!karadenizpet.com
Yok hocam bulamadım attığınız linkte ürün tükendi yazıyor aktarlarda var mıdır
Bu gece ki dışkıları daha toplu ama bi bozukluk var sanki yine
Sebze meyve yemiyor hocam kullandığım yem garden mix verdiğim takviyeler sedochol, entrobac, gerwit wEvet dışkılar biraz sıkıntılıymış. Çok kötü diyemem ama sindirim sorunu var. Beslenme düzeniniz nasıl? Probiyotik kullanıyormusunuz?
Sebze meyve yemiyor hocam kullandığım yem garden mix verdiğim takviyeler sedochol, entrobac, gerwit w
Entrobac nasıl iyi değil hocam veterinere sormuştum verebilirsin iyi demişti. Versele iyiyse avichol alsaydım keşke o zaman şuan sedochol kullanıyorum ikisi aynı işlevi görüyor dediler bende almadım avicholuAnladım dışkılardan yola çıkarak hastalık var diyemem. Dışkılar biraz sorunlu olsada bence ilaç kullanılıcak bir durum yok. Kuşu ilaçlarla yormaya gerek yok..
Sebze yeşillik yemiyorsa pelet yeme alıştırmaya çalışın. Yemine ilave %30-40 pelet ekleyip verin. Birde versela laganın probiyotiklerini öneririm deneyebilirsiniz. Entrobak yeterli bir ürün değil malesef...
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine bir ürün inceleme konusuyla karşınızdayımBugün inceleyeceğim ürünler versele laganın probiyotikleri. Ürünlerin içerikleri oldukça hoşuma gitti. Mannan oligosakkaritler, meyve lifleri, enzimler, dekstroz, kalsiyum, sodyum, çinko, maya (muhtemelen bira mayası) vs. ne ararsan var. Tabi bu içerikleri tek bir üründe toplasalarmış iyi olurmuş
Probi-Zyme probiyotik + sindirim enzimleri içeriyor. Oro-Digest ise probiyotik + prebiyotik içeriyor. Ancak firmanında tavsiye ettiği gibi iki ürünü birlikte kullanmak daha mantıklı...
- Umit.
- Cevaplar: 1
- Forum: Kuşlar için Sağlık ve Bakım Ürünleri
böyle durumlarda ben kullanmamayı tercih ediyorum. İade ediyorum veya görünümü şüphe ettirmiyorsa sorun etmiyorumBir de devedikeni geldi ağzı acıktı hafif kutuya dökülmüş bunu kullanayım mi sizce![]()
Entrobac nasıl iyi değil hocam veterinere sormuştum verebilirsin iyi demişti. Versele iyiyse avichol alsaydım keşke o zaman şuan sedochol kullanıyorum ikisi aynı işlevi görüyor dediler bende almadım avicholu
Deve dikeni havalı ismiyle milk thistlekuşlarınız yerse tohum olarak direk yemine ekleyebilirsiniz. %5 gibi ekleseniz bence yeterli olur.. Yada kuşunuz mama yiyorsa öğütülmüş toz formunu alıp mamaya ekleyebilirsiniz. Bir silme çay kaşı kadar ekleseniz yeterli olur.. Veya bir bardak sıcak suya yine bir silme çay kaşığı deve dikeni ekleyip demleyebilirsiniz. Soğuduktan sonra kuşun suluğuna koyabilirsiniz.. Birde yağ formları var onlarda yine mamada yada sulukta kullanılabilir bir iki damla şeklinde.. Deve dikenini haftada bir veya iki kere kullansanız yeterli. Ek olarak faydasını görmek için uzun vadeli ve düzenli uygulamak gerekiyor..
En iyisi kaynatayım suluktan içireyimİyi değil demedim içerik olarak zayıf dedim. Versele laganın içeriği daha iyi. Ayrıca sedecol ile avicol arasında bir fark yok içeriği aynı. Onunla ilgili birşey demedimki
Deve dikeni ile ilgili daha önce yazmıştım..
Birde şöyle bir video ekliyeyim..