Kuşumun dışkısı kokuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan birds388
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

birds388

Forum Sakini
Merhaba
Sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım var. öncelikle kuşum hakkında biraz bilgi vereyim dişi 2 yaşlarında.
Hastalığını ilk iki ay once fark ettim biraz dışkısı suluydu ama normale tekrar dönüyordu.bu sefer daha da kötü dışkısı ekşimsi bi koku yayıyor.kuşum yiyip içiyor eskisi gibi nesesinde bi sorun yok ama dışkısı beni korkutuyor ve de aşırı tüy döküyor veterinere gittim 10 gun probiyotik kullan dedi sizce ne yapmalıyım elimde bulunan ilaclar
Mikostatin ve flagly probiyotik entrobac vitamin ise gervit var fotoğraf ekliyorum daha once hicbir ilac kullanmadim kusumda

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230706-071833090.jpg
    Screenshot_20230706-071833090.jpg
    245.6 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20230706-071843131.jpg
    Screenshot_20230706-071843131.jpg
    275.2 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba
Sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım var. öncelikle kuşum hakkında biraz bilgi vereyim dişi 2 yaşlarında.
Hastalığını ilk iki ay once fark ettim biraz dışkısı suluydu ama normale tekrar dönüyordu.bu sefer daha da kötü dışkısı ekşimsi bi koku yayıyor.kuşum yiyip içiyor eskisi gibi nesesinde bi sorun yok ama dışkısı beni korkutuyor ve de aşırı tüy döküyor veterinere gittim 10 gun probiyotik kullan dedi sizce ne yapmalıyım elimde bulunan ilaclar
Mikostatin ve flagly probiyotik entrobac vitamin ise gervit var fotoğraf ekliyorum daha once hicbir ilac kullanmadim kusumda
selam hocam, hsngi ilacı kullanmıştınız o zaman? Kokulu dışkıları genelde sulphamazethine ve bazı durumlarda flagy düzeltmektedir. Sulphamaz. veya bactrim temin ediniz.

selam hocam, hsngi ilacı kullanmıştınız o zaman? Kokulu dışkıları genelde sulphamazethine ve bazı durumlarda flagy düzeltmektedir. Sulphamaz. veya bactrim temin ediniz.
Bu ilaçlar eski ölen kuşumdan kalmıştı. Bu şimdiki hasta olan kuşum. hiç ilaç vermedim . Flucan da var hic kullanilmamis hap seklinle sulphamined yok.elimde şimdilik bu ilaclar var veteriner mikostatin de verebilirsin dedigi icin suya bugün mikostatin koydum kaldiriyim mi sulu ilaci

3 gün devam edin. 3. gün sonunda kontrol edelim.
Bu kadar hızlı etki eder mi bilmiyorum ama toparlanma var sanki dışkıda ben yanılmış da olabilirim hocam 3.gun sonu fotoğraf atarım yine sagolun ben kuslarimin yaninda degildim 3 ay boyu sanki kursak kisimlari şiş gibi kilo da olabilir anlayamadim onu da yazayim dedim hocam iyi akşamlar

Hocam mikostanin sonrası probiyotik ve vitamin uyguladım dışkısı düzeldi ama ben başka bişey soracaktım avromec diye bir ilaç var bende bu iç parazit için kullanılır mı suyuna katsam olmaz mı ensesine damlatinca iç parazit icinde etkili olur mu
doğru kullanımı ense üzerine olacaktır. Suda çözülümü yetersiz bir ürün

Geri