ilk baştaki dışkı foroğrafları bunlar sonradan baya azaldı video atamıyorum dosya büyük diye. kusma yok halsizliği oluştu ilk kez bugün siyah dışkı yaptı ve üst üste yaptıDaldarı ile alakası olan bir şey değil. Fakat daldarı dikenli ise veya ilaçlı bozuk vs ise bundan kaynaklı olabilir tabii bir ihtimal..
Siyah dışkı kan demektir. Sindirim sisteminde kanama olduğuna işarettir. Parazit kaynaklı da olabiliyor koksidiyoz mesela.
Konuyu net anlamak için detay verin ve kuşun güncel videosunu paylaşın, yemek yemesi enerjisi vs iyi mi? Kuş kaç gr ağırlığında?
Halsizlik var mı? Kusma ? İştah kaybı?
Bugün yaptığı diğer dışkıların da görüntüsünü flaşsız çekip paylaşın.
Tek seferlik mi siyah dışkı yaptı,yoksa zaten sorun var mıydı kuşta,önce bunu tespit etmek lazım. Detay verin acilen.
maalesef pazar olduğu için hiçbir şekilde ilaç temin edemedik birçok vet aradım ancak bulamadım açık olanDışkısı kanlı gelmiş. Sulphamazethine türevi bir ilacınız var mı?
dosyayı küçülterek anca atabiliyorumDaldarı ile alakası olan bir şey değil. Fakat daldarı dikenli ise veya ilaçlı bozuk vs ise bundan kaynaklı olabilir tabii bir ihtimal..
Siyah dışkı kan demektir. Sindirim sisteminde kanama olduğuna işarettir. Parazit kaynaklı da olabiliyor koksidiyoz mesela.
Konuyu net anlamak için detay verin ve kuşun güncel videosunu paylaşın, yemek yemesi enerjisi vs iyi mi? Kuş kaç gr ağırlığında?
Halsizlik var mı? Kusma ? İştah kaybı?
Bugün yaptığı diğer dışkıların da görüntüsünü flaşsız çekip paylaşın.
Tek seferlik mi siyah dışkı yaptı,yoksa zaten sorun var mıydı kuşta,önce bunu tespit etmek lazım. Detay verin acilen.