Kuşumun Garip Halleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WonWen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WonWen

iyikus.com Üyesi
Merhaba arkadaşlar. Videoda da gördüğünüz üzere kuşum kafasıyla garip hareketler sergiliyor, karnını yere değdiriyor, kanadı titriyor ve kabarık. Kuşum geleli 3 hafta oldu. Hala benden korkuyor. 1 Saat öncede uçamamaya başladı. Aşağı doğru süzülüyor, düz uçuyor ancak yukarı çıkamıyor. Lütfen yardımcı olun.

Eğer b vitamini temin edemiyorsanız birkaç gün multivitamini kullanabilirsiniz Bu arada hangi multivitamin
Şuan durumu eskisine göre iyi gibi. Hala ortalama bir kabarıklıkta duruyor. Şuan mayışmış durumda odada birazcık karanlık ondan olabilir. Hala uçamıyor ama. Neden böyle olduğunu anlamadım. Gül gibi uçan kuş böyle oldu.

Oyla 0
WonWen bu tip vakalarda tek çare veteriner hekimler olabilir. Genel incelenmesi lazım. Duruşu iyi değil kuşunuzun. Size yardımcı olabilecek bir öneride de bulanamayacağım. Bir kaç şey tahmin ediyorum ama olmayabilir.

Oyla 0
WonWen bu tip vakalarda tek çare veteriner hekimler olabilir. Genel incelenmesi lazım. Duruşu iyi değil kuşunuzun. Size yardımcı olabilecek bir öneride de bulanamayacağım. Bir kaç şey tahmin ediyorum ama olmayabilir.
İşte gitme olasılığım olsa gideceğim zaten. Kuşu şuan dışarı çıkartmıyorum ve yormuyorum. 5-6 gün sonra b vitaminine başlayacağım.

Oyla 0
Geri