Kuşumun yaklaşık iki aydır gövde tüğleri böyle sürekli çıkıyor ama koparıyor temizlerken B vitamini veriyorum ama yine de düzelmedi kuşumun ben almadan önce kanadını kesmişler uçamıyor o yüzden olabilir mi kanadı çıksın diye de çok uğraşıyorum
Kuşumun yaklaşık iki aydır gövde tüğleri böyle sürekli çıkıyor ama koparıyor temizlerken B vitamini veriyorum ama yine de düzelmedi kuşumun ben almadan önce kanadını kesmişler uçamıyor o yüzden olabilir mi kanadı çıksın diye de çok uğraşıyorum
Boyunluğu nerde temin edebilirim bulunduğum şehirde kuş veterineri diğer veterinerlere gösterdiğimde uzar dediler umursamadılarStres nedenli gelişen bir durum. Boyunluk takılmalı tamamen uzayana kadar ve stresten uzak tutulmalı
Parazit damlasını tam olarak nereye damlatmalıyım nerde bulabilirim bulunduğum şehirde kuşlardan anlayan bi veteriner yokKanatları kesilmişse uzamaz öyle kalır. Ancak kanat tüylerini birer ikişer çekerseniz alttan yeni tüyler gelicektir. Ama yinede kanatlarını görebileceğimiz şekilde bir resim atarsanız kontrol edelim belki tüy sorunu vardır..
Gövde tüyleride Doğanayın dediği gibi stres kaynaklı olabilir. Siz yinede veterinerde parazit damlasıda damlattırın kuşa..