kuşumun gözü kızarık

jazzman1983

iyikus.com Üyesi
Merhabalar,
benim dişi kuşumun sağ gözkapakları hafif kızarık ve biraz da şişmiş sanki..akşam hiç bir sorun yoktu, istediğinde gözünü açıyor...keyfi de yerinde gibi, kafesten saldım sabah odaya, her zamanki gibi keyifli uçtu, görmesinde de bir sorun yok...akıntı vs görmedim...tahminim ya çok hafif iltihaplandı yada belki erkekle didişirken hafif darbe almış olabilir belki..ne yapabilirim gözüne şu anda? kötü değil, boşuna veterinere götürmenin stresine yaşatmak istemiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20230511_115622.jpg
    IMG_20230511_115622.jpg
    276.3 KB · Görüntüleme: 2
Çözüm
teşekkür ederim, akşam iş çıkışında alayım o zaman..sadece kapağına dışarıdan sürsem yeterli mi? ve günde kaç defa ve kaç gün devam etmem gerekir ona?
Damlayı sabah akşam bir Damla kremi ise akşam uyumadan önce kulak çubuğu ile gözün içine gelmeyecek şekilde sürebilirsiniz.
İnce hafif bir tabaka ayaklarına da sürebilirsiniz. Ayaklarını Kafa ya ve göz bölgesine sürerler bazen kendilerini kasirken tedbir amaçlı bulaşma olmasın diye kullanabilirsiniz
teşekkür ederim, akşam iş çıkışında alayım o zaman..sadece kapağına dışarıdan sürsem yeterli mi? ve günde kaç defa ve kaç gün devam etmem gerekir ona?
Damlayı sabah akşam bir Damla kremi ise akşam uyumadan önce kulak çubuğu ile gözün içine gelmeyecek şekilde sürebilirsiniz.
İnce hafif bir tabaka ayaklarına da sürebilirsiniz. Ayaklarını Kafa ya ve göz bölgesine sürerler bazen kendilerini kasirken tedbir amaçlı bulaşma olmasın diye kullanabilirsiniz

Çözüm
dün damlayı ve kremi aldım...damla kolaydı, ama krem için vaya bir debelendi elimde..fazla onu korkutmadan artık ne kadar sürebildiysem, ayrıca ayaklarına hafif sürdüm...bugün şişlik ve kızarıklı biraz daha iyi, tekrar damla damlattım sabah...gözünü daha rahat açık tutuyor sanki...inşallah birkaç güne kadar geçer tamamen

dün damlayı ve kremi aldım...damla kolaydı, ama krem için vaya bir debelendi elimde..fazla onu korkutmadan artık ne kadar sürebildiysem, ayrıca ayaklarına hafif sürdüm...bugün şişlik ve kızarıklı biraz daha iyi, tekrar damla damlattım sabah...gözünü daha rahat açık tutuyor sanki...inşallah birkaç güne kadar geçer tamamen
Krem için size bir ipucu vereyim akşam odanın ışığını kapatın ve kuşu öyle elinize alın karanlıkta pek hareket etmez telefon ışığının yardımı ile kremi hızlı bir şekilde sürüp kafese bırakın bu sayede karanlık olduğu için uyuyacak ve ayaklarındaki kremi de yemiş olmayacak

Son düzenleme:
Geri