Kendisi yaklaşık 1 yaşında ve 58gr ben jumbo kırığı diye almıştım gerçekten jumbo kırığı mı cinsine göre kilosu normal mi
@Doğanay Y. @Selçuk YÜKSELKendisi yaklaşık 1 yaşında ve 58gr ben jumbo kırığı diye almıştım gerçekten jumbo kırığı mı cinsine göre kilosu normal mi
Kilosu normal mi peki hocamJumbo denebilir. Ama tam jumbo değil. Kırıklık var.
Bir tık kilolu geldi bana. Ama tartmak gerekir tabi.Kilosu normal mi peki hocam
58grBir tık kilolu geldi bana. Ama tartmak gerekir tabi.
siz ne önerirsiniz hocam güncel ağırlığı 58grMerhaba, çok sevimli bir jumbo kırığı spangle. ortalama 40-45 g civarı ideal ağırlıkları
En temel önereceğim şey hareket etmesi yani uçmasıdır. Sonra protein ve doymamış yağ asitleri açısından zengin tohumlar özellikle de keten tohumu vermeniz kuşun az yemesini sağlayıp kalori alımını azaltacaktır. Oilmix-s ürünü ve carnitin ve metionin içerikli bir ürün kullanmanız yağ yakma sürecini hızlandıracaktır.siz ne önerirsiniz hocam güncel ağırlığı 58gr
ek olarak bir eşEn temel önereceğim şey hareket etmesi yani uçmasıdır. Sonra protein ve doymamış yağ asitleri açısından zengin tohumlar özellikle de keten tohumu vermeniz kuşun az yemesini sağlayıp kalori alımını azaltacaktır. Oilmix-s ürünü ve carnitin ve metionin içerikli bir ürün kullanmanız yağ yakma sürecini hızlandıracaktır.
Hocam benim erkek sultan asla dişiyi veya yavruyu beslemiyor. Onun için geçerli değilek olarak bir eş
Erkek kuşlar kuluçka süresinde çok hızlı normal ağırlığına kavuşur
Eşiyle yaklaşık 2 aydır ayrı kafestelerdi hocam birkaç gün önce eşi vefat ettiek olarak bir eş
Erkek kuşlar kuluçka süresinde çok hızlı normal ağırlığına kavuşur
@Doğanay Y. @Selçuk YÜKSELkilo sorunu için;
Deve dikeni tohumu
Keten tohumu
Röhnfried sedochol
Röhnfried carni-speed
Oilmix-s esansiyel yağ karışımı
Bunları temin ettim ne sıklıkla nasıl kullanmam gerekiyor