Sultan papağanımın tüyü kahverengi olmuş sebebi nedir? bir kaç gün önce farkettim kuşum tüye bir kaö ay önce girmişti ama şu an yine ara ara tüy döküyor ve çok kapsülü var. bt amin forte probiyotik ve multivitamin kullanıyoruz
Kahve değil gri renk. Biotin, çimlenmiş tohum ve probiyotik ile destekleyin onu.Sultan papağanımın tüyü kahverengi olmuş sebebi nedir? bir kaç gün önce farkettim kuşum tüye bir kaö ay önce girmişti ama şu an yine ara ara tüy döküyor ve çok kapsülü var. bt amin forte probiyotik ve multivitamin kullanıyoruz
dışkıları iyi kuşta gayet iyi şu anDışkıları nasıl? Hastalık belirtisi var mı?
Kuşun güncel videosunu da paylaşır mısınız vücudu ve kuyruğu görülecek şekilde.
Çimlenmiş tohum kendim mi yapacağım chia tohumu gibi?Kahve değil gri renk. Biotin, çimlenmiş tohum ve probiyotik ile destekleyin onu.
Aynen ama chia kadar fazla çimin uzaması beklenmez genelde. Buğday kullanabilirsiniz, 24 saat suda bekletip 24 saat de kurumasını engelleyecek şekilde bir süzgeç veya kevgirde bekletmeniz yeterli olurÇimlenmiş tohum kendim mi yapacağım chia tohumu gibi?
Aynen ama chia kadar fazla çimin uzaması beklenmez genelde. Buğday kullanabilirsiniz, 24 saat suda bekletip 24 saat de kurumasını engelleyecek şekilde bir süzgeç veya kevgirde bekletmeniz yeterli olur
Buğday patlayıp filizi kendi boyuna geldiğinde kuşa vermeye uygun olur.
teşekkür ederimO bahsettiğiniz kısımda biraz kanama gerçekleşmiş. Tüy gelişimi esnasında oldu büyük ihtimalle ve lekelemiş birazcık. Sorun görünmüyor.