Tamam bide alt kısmı açıldı tüyleri döküldü birazKanamasi durduktan sonra net bir fotoğraf görmek isterim
Ama eşleşme olmadı kendisi mi yapacak, yem falanda yemiyor oturuyor hep salıncaktaYumurta yapacak
Şuanda altı çok büyüdü kıpkırmızı ne olacak balar mısınızYumurta yapacak
Yuvalık koyduk kafesin yanına baktı falan ama içine girmedi duruyor kafeste ve uyuyor altı çok şiş kırmızı arada büyüyor arada küçülüyor titriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olunYumurta yapacak
Sürdüm zeytinyağı peki sıkışıp sıkışmadığını nerden anlayacağım kaç saat beklemem lazımKafes tabanina yumurta yapacaktir. Yumurta sıkışması hakkında youtube videolarını izleyiniz. Bir ihtimal sıkışma durumu söz konusu olabilir, hazırlıklı olmak adına. Poposuna çok az zeytin yağı sürünüz. Ağızdan da 1 damla verilebilir
Yumurtayı kafes tabanina yapacaktır. Kızgınlık yumurtası oluşturmuş
Tabanda kötü halde kanatlarını bırakmış bir görünüme gelip uzunca süre beklemesi halinde, popo bölgesinin koyu mor renge dönmesi durumunda, kuşun genel anlamda ölecekmiş gibi kötü halde görünmesi halinde mutlaka veterinere götürülmeli. Şu aşamada da normal gibi ama biraz zorlu bir yumurtlama geçirecek gibi hissettiriyorSürdüm zeytinyağı peki sıkışıp sıkışmadığını nerden anlayacağım kaç saat beklemem lazım
Anladıım teşekkürlerTabanda kötü halde kanatlarını bırakmış bir görünüme gelip uzunca süre beklemesi halinde, popo bölgesinin koyu mor renge dönmesi durumunda, kuşun genel anlamda ölecekmiş gibi kötü halde görünmesi halinde mutlaka veterinere götürülmeli. Şu aşamada da normal gibi ama biraz zorlu bir yumurtlama geçirecek gibi hissettiriyor
Bir yumurtasını çıkarttık xarı biraz zor yırtışdı tekrar. Yumurta yapacak sanırım altı yine şişti akşam götüreceğiz veterinereTabanda kötü halde kanatlarını bırakmış bir görünüme gelip uzunca süre beklemesi halinde, popo bölgesinin koyu mor renge dönmesi durumunda, kuşun genel anlamda ölecekmiş gibi kötü halde görünmesi halinde mutlaka veterinere götürülmeli. Şu aşamada da normal gibi ama biraz zorlu bir yumurtlama geçirecek gibi hissettiriyor
Evet çok kötü haldeydi kabarıyordu popo kısmı mordu ve uyuyor gibiydi halsizdi mecburen kendimiz çıkartmak zorunda kaldık ama yumurta çıktı zarı çıkmadı ben fenalaştım o yüzden bakamadım annem çıkardı zardan zor oldu bizim için şimdi tekrar mavişin altı şiş ve yuvalığa girdi titriyor uykulu kabarık halde duruyorPeş peşe yumurtlamiyorlar. Bir gün arayla yumurtluyorlar. Kimi zaman süreci bekletmek önemli. Yumurta sıkışması olmayabilir. Kotulemis miydi?
Veterinere götürdük iki tane karışım yaptı biri ishal için diğeride vitamin takviyesi baya yorgun düşmüş dediPeş peşe yumurtlamiyorlar. Bir gün arayla yumurtluyorlar. Kimi zaman süreci bekletmek önemli. Yumurta sıkışması olmayabilir. Kotulemis miydi?
Ama maviş şuanda alt kısmı mor gibi hafif ne olacak yumurta yok dedi doktor ama maviş hep orayı temizlemeye çalışıyor o kısmı biraz şiş ve koyu renk tam kırmızı değilPeş peşe yumurtlamiyorlar. Bir gün arayla yumurtluyorlar. Kimi zaman süreci bekletmek önemli. Yumurta sıkışması olmayabilir. Kotulemis miydi?