Kuşumun kanat kısmında kan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berna ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berna ak

Forum Sakini
Kuşumun kanadının başlangıç kısmında boyun arası kısmında bir şişlik var bir doku var ve orası kan içinde kendi kendine dideklemiş herhalde ne yapmalıyım fotoğraf çekemiyorum

Kafes tabanina yumurta yapacaktir. Yumurta sıkışması hakkında youtube videolarını izleyiniz. Bir ihtimal sıkışma durumu söz konusu olabilir, hazırlıklı olmak adına. Poposuna çok az zeytin yağı sürünüz. Ağızdan da 1 damla verilebilir

Yumurtayı kafes tabanina yapacaktır. Kızgınlık yumurtası oluşturmuş

Kafes tabanina yumurta yapacaktir. Yumurta sıkışması hakkında youtube videolarını izleyiniz. Bir ihtimal sıkışma durumu söz konusu olabilir, hazırlıklı olmak adına. Poposuna çok az zeytin yağı sürünüz. Ağızdan da 1 damla verilebilir

Yumurtayı kafes tabanina yapacaktır. Kızgınlık yumurtası oluşturmuş
Sürdüm zeytinyağı peki sıkışıp sıkışmadığını nerden anlayacağım kaç saat beklemem lazım

Sürdüm zeytinyağı peki sıkışıp sıkışmadığını nerden anlayacağım kaç saat beklemem lazım
Tabanda kötü halde kanatlarını bırakmış bir görünüme gelip uzunca süre beklemesi halinde, popo bölgesinin koyu mor renge dönmesi durumunda, kuşun genel anlamda ölecekmiş gibi kötü halde görünmesi halinde mutlaka veterinere götürülmeli. Şu aşamada da normal gibi ama biraz zorlu bir yumurtlama geçirecek gibi hissettiriyor

Tabanda kötü halde kanatlarını bırakmış bir görünüme gelip uzunca süre beklemesi halinde, popo bölgesinin koyu mor renge dönmesi durumunda, kuşun genel anlamda ölecekmiş gibi kötü halde görünmesi halinde mutlaka veterinere götürülmeli. Şu aşamada da normal gibi ama biraz zorlu bir yumurtlama geçirecek gibi hissettiriyor
Anladıım teşekkürler

Bir yumurtasını çıkarttık xarı biraz zor yırtışdı tekrar. Yumurta yapacak sanırım altı yine şişti akşam götüreceğiz veterinere

Peş peşe yumurtlamiyorlar. Bir gün arayla yumurtluyorlar. Kimi zaman süreci bekletmek önemli. Yumurta sıkışması olmayabilir. Kotulemis miydi?

Peş peşe yumurtlamiyorlar. Bir gün arayla yumurtluyorlar. Kimi zaman süreci bekletmek önemli. Yumurta sıkışması olmayabilir. Kotulemis miydi?
Evet çok kötü haldeydi kabarıyordu popo kısmı mordu ve uyuyor gibiydi halsizdi mecburen kendimiz çıkartmak zorunda kaldık ama yumurta çıktı zarı çıkmadı ben fenalaştım o yüzden bakamadım annem çıkardı zardan zor oldu bizim için şimdi tekrar mavişin altı şiş ve yuvalığa girdi titriyor uykulu kabarık halde duruyor

Ama maviş şuanda alt kısmı mor gibi hafif ne olacak yumurta yok dedi doktor ama maviş hep orayı temizlemeye çalışıyor o kısmı biraz şiş ve koyu renk tam kırmızı değil

Geri