Kuşumun kanat ve kuyruk tüyleri dökülüyor

L Emirhan

Yeni Üye
Merhaba forumu biraz arastirdim ve french molt ile ilgili yazinizi okidum ama emin olamadim.
Kusu acikcasi satin almadim sokakda yerde ziplayan bir sey oldugunu gordum ve muhabbet kusu olduğunu farkettim ve eve getirdim. Ilk geldiginde kuyrugu hic yoktu sonradan cikmaya basladi. Kanatlarindaki tuyleri ise suanki uzunlugunun yarisi kadardi. Cikan kanat tuyleri en ufak harekette dokuluyor genellik kanama yok ama bazen kanama da oluyor. Emin olamadigim icin bir de size sormak istedim. Simdiden tesekkurler.
20221012_184309.jpg20221012_184211.jpg20221012_184111.jpg20221012_183942.jpg

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz 🙂
Maşallah her zorluğa rağmen hayatta kalmayı başarmış ve sizin bulmanız onun için şans olmuş
☺️
Kuşunuz erkek ve 5 aylık civarında muhtemelen bakımsızlıktan tüyleri dökülmüş ilk etapta probyotik ve gerwit kullanmanızı tavsiye ederim
Tüy gelişimine katkı sağlar
BT amin forte de iyi gelir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz 🙂
Maşallah her zorluğa rağmen hayatta kalmayı başarmış ve sizin bulmanız onun için şans olmuş
☺️
Kuşunuz erkek ve 5 aylık civarında muhtemelen bakımsızlıktan tüyleri dökülmüş ilk etapta probyotik ve gerwit kullanmanızı tavsiye ederim
Tüy gelişimine katkı sağlar
BT amin forte de iyi gelir
Ilginiz ve cevabiniz icin tesekkurler. Yarin ilk isim kesinlikle dediklerinizi yapmak olacak.

Merhaba, show jumbo kırması muhtemelen ve hala bebek bir kuş. 50-60 günlük ancadır. Bu nedenle aspur ağırlıklı bir yem karışımı sununuz. Ayriyeten tüyleri yuvada yolunmuş olabileceği gibi bir tüy rahatsızlığı da olabilir. Bu süreçte ilk tüy dönemini atlatmasını beklemek gerekiyor. B kompleks vitamin takviyesi yapınız. Tollyamin forte ya da bt amin forte gibi

Geri