Arkadaşlar merhaba benim kuşumun hastalık serüveni Nisan ayından beri devam ediyor. Kuşumdaki hastalık belirtileri kabarık durma, halsizlik, kursak şişliği ve cıvık yeşil dışkılamaydı ilk gittiğim veteriner yanlış tedavi uygulamıştı,2 antibiyotik yazmıştı kuşum iyileşmeyince terslik olduğunu anladım yanlış teşhis koymuştu çünkü ve sonra başka bir veterinere götürdüm kızımı, orada megabakteri olduğu ve lipomları olduğu ortaya çıktı. Amfoterisin triflucan tedavisinden sonra o cıvık dışkılamaları geçti daha güzel dışkılamaya başladı . Kontrol için tekrar gittiğimde veteriner kuşumun biraz zayıfladığını görünce kursakta bir kitle hissettim dedi elleyince ve bizden röntgen istedi. Röntgende kuşumun kursak bölümünde kitle göründü orta boyda. İlaç olarak tümör için ilaç yazdı ve bir de karaciğer yağlanması için ilaç verdi kuşuma iyi geldi iyi gidiyorduk, veteriner ilaçların doğal takviye olduğunu söylemişti. Şimdi o ilaçları bitti. İlaçtan bir 6 tane daha vermemi söylemişti lakin benim kuşum zaman zaman şöyle uyuyor altta fotoğrafını koyacağım. Özellikle öğlen saatlerinde akşama doğru bu uyuma şeklini sık sık yapıyor. Kursaktaki kitleden ötürü rahatsız oluyor olabilir mi yoksa başka bir derdi daha mı var acaba anlayamadım. Bu arada veteriner çok kan kaybedeceğini düşündüğü için ameliyat önermedi.
Son düzenleme: